[MOOMOO]MAMAMOO討論區[64] 聽住新歌 好快又可以香港見

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
竹馬17歲好精彩
強烈要求同樂童collab
On the island成首歌意外地好聽
當初get唔到首歌

【MAMAMOO+ 1ST FAN CONCERT [TWO RABBITS CODE] - ASIA TOUR in HONG KONG】
🗓⽇期|2023年12⽉20⽇ (星期三)
🕗時間|08:00 PM
📍場地|香港會議展覽中⼼-展覽廳5BC
🎫票價|HKD $1580 / $1180 / $780

門票於10月17日 10:00 HK TICKETING 公開發售

🐰有關票務、粉絲福利、周邊商品詳情,請密切留意MiFaShow社交平台公佈🐰

🖥️ Website:https://www.mifashow.com/zh-hk/
🛒 Website (e-shop):https://eshop.mifashow.com/
即係有無開盡8千?

好🍇
咁5千應該有?? 我見微博啲人問緊點買票(我想全部港木都入到場,但因為係平日又擔心賣唔哂啲票
好想睇輝仔concert
應該有5000
上面有Ching講左因為星期四又臨近考試 支那人落唔到黎
港木就無呢個問題啦 仲要會展個位咁靚
我想問輝仔係咪淨係打兩場歌
宣傳期好似話唔止兩星期,但仲未公佈⋯暫時好似確定會去兩場電台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞