[MOOMOO]MAMAMOO討論區[64] 聽住新歌 好快又可以香港見

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
有冇人一樣好鍾意首On The Island

第一次聽get唔到 聽聽下發現都幾好聽
Highlight聽副歌已經覺得正 全碟出黎個陣 一聽到第一句已經好中意 之後反而中意聽呢d part多過副歌
我特別鐘意dance 4 you-> on the island -> Aphrodite-> breeze 呢幾首連住聽 同埋輝仔嘅中低音好性感
Same
我最鍾意17 Breeze同Spark
好期待輝仔唱spark嘅live (輝仔:禮貌?
目前隻專loop最多係17->on the island->bite me->dance 4 you
我個k-pop essential list真係好多佢地四個啲歌
https://youtu.be/YXJkQX_mxcA?si=EAABqX3Bv7J4Xu-2

最近發現自己好鐘意聽佢地出道初期啲歌
幾時會再出呢種style既歌
呢首同Piano Man仲有Memory
S27 2*兩連
原價放
https://t.me/bluekid_023
piano man真係loop左好多次
輝仔嚟香港喺九展開con 賣唔賣得哂呢 如果麥花臣1500應該一定賣得哂掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞