[MOOMOO]MAMAMOO討論區[64] 聽住新歌 好快又可以香港見

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
輝仔今個星期係咪又係得一場打歌
好似係
間公司嘅marketing係做緊咩想點㗎 已經一個星期了
其他新人都上到 基本上可以話同Ravi有關
但唔係話因為太多團回歸咩?
但同公司成韓彬無受影響照出道&組團?!
半價單丁S106,row K
$400

t.me/Ilovyounyoulovme
原價放
S24 row J $1580兩連
https://t.me/toysmann
即係輝仔依家點啊
星期六日又無份….
關佢老細嗰單嘢?
小卡特典周邊不停出(雖然都買得好開心)但宣傳可唔可以上心啲,就算打歌真係因為某人被影響,咁可唔可以諗下其他宣傳方法?!間公司嘅marketing 點解可以咁差?我忍咗好耐,已經第二個星期啦,我都知輝仔同輝team關係好好,但辦事能力真係⋯明明張專質量咁高
我覺得唔係好關事,純粹係公司細冇bargaining power
BTW算係咁,都有上下綜藝電台,其實都算多嘢撈
佢呢啲細公司自由高但係資源冇咁多,大公司就多資源但壓力都大,呢個真係冇得兩存其美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞