[MOOMOO]MAMAMOO討論區[64] 聽住新歌 好快又可以香港見

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
九展我估可以賣清9成 麥花臣少左D
而家睇MMM+得返D側邊單人位仲有得買
好想睇輝solo con希望有港場啦
我見上次恩地嚟香港喺九展開,然後佢開兩場encore喺麥花臣⋯唔知輝仔公司點安排,希望輝仔第一次個人演唱會/巡演搞得好🙈 好期待啊小分隊仲有時間嘅,希望賣哂佢
如果巡演,港台一定有掛?無理由去澳門唔去香港⋯
我就係驚佢去澳門都唔黎香港
但佢哋都無去澳門開過⋯ 就算真係去澳門都會有港場掛⋯ 我之前係諗輝仔只係喺韓國開,但輝仔喺訪問話tour 見海外fans,我先期待有港場⋯ (不過我都一定會去韓場嘅) 但小分隊今次都無去澳門?(雖然唔同公司)
唔知 如果有機會我諗住每場都追
好型
小分隊無開澳門
台灣開左兩場 個邊D飛好似又係秒殺
正到
佢哋知香港一定有市場,冇理由唔嚟香港去澳門咁on9
仲係停唔到loop輝隻碟
希望今次都有機會係香港行下 難得係市區
唔怪得突然開16/12高雄啦,都奇怪點解咁chur
字幕而家打咗格仔容佢哋明明ig出post都識用正體,公司咩staff咁腦殘,打殘體仲內嵌字幕,明知市場調查台灣fans最大班都一啲research都唔做,咁得罪人,rbw啲公關
個公關可能係殘人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞