[MOOMOO]MAMAMOO討論區[64] 聽住新歌 好快又可以香港見

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
d電視台咩事…今日又冇預錄得生放…
聽日同後日直頭生放都冇份….係咪真係回歸緊
到底間公司今次嘅宣傳策略係點㗎
已經得返一個藝人… 感覺係控制唔到既因素多
其實應該冇咩budget
尋日mcountdown連佈置都冇
成間公司得返一個藝人
老細坐緊監
所以你諗下會點
唉 真係衰係間公司度明明成張專正到傻
買歌嗰度應該都用咗唔少錢⋯ 但無理由宣傳會唔預budget?! 我理解唔到⋯ 明明今次隻專真係大癲啊頂
但判咗社會服務令之嘛(唔知洗唔洗返去再入伍啦 不過短期內都做唔到藝人掛
輝輝幾時完約,可唔可以考慮轉公司啊 呢間啲staff唔係唔好,但真係無資源咁嘅樣,仲窮過爛橋
隻專係PWS incharge梗係正到傻
斷估都係輝仔用自己人脈搵PWS幫手 然後PWS再班馬一班作曲家返黎幫佢寫歌
舞台件衫好似私伙野咁
唔知佢個人約幾時完 呢個moment當佢freelance得架啦
希望完左約佢可以同呀莎同一間公司又或者去PWS間公司好過
唉 Unlucky
係PWS咩? 我以為係輝輝自己收歌嘅,因為pws今次無幫佢寫歌🤔 我好似上年見過(完咗WHEE之後)社長未入伍前嘅訪問講話佢準備緊輝仔下一張專⋯係咪我記錯
因為我係睇佢臨出專個20 分鐘interview
PWS問佢點解唔寫歌 要由你幫我地執手尾
我個陣以為佢無幫輝仔寫歌但係incharge成隻專個quality
不過輝仔好似自從上年illella 回歸有上綜藝之後,今年都無點見佢上韓國電視露面,國內熱度都無做勢就回歸
佢太認生
好多時會發現輝仔自己一個上綜藝會好緊張
有成員陪先真係relax到做返自己
咁多綜藝輝仔最relax都係咁岩有亨敦或者申東燁做主持人既節目 認識的哥哥同queendom幾乎唔出聲
所以先講點解最好上驚人的星期六做宣傳
因為申東燁係固定嘉賓等佢無咁緊張
主打連hot100都唔見埋

Btw有人見到有實體賣未?
今次有四個version…
明明D歌咁正,音源…
今次做咩咁怪嘅⋯好擔心輝仔
https://twitter.com/yglobalmusic/status/1712709769662976344
泰馬印有event 可唔可以黎香港
香港去左邊
啱啱見到隔離團都話今日差啲連預錄時間都冇
mamamoo+ 香港concert會唔會要食炒價新fans
係咪因為呢排好多人回歸
星星喺香港人氣應該係4個入面最高可能要食炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞