[MOOMOO]MAMAMOO討論區[64] 聽住新歌 好快又可以香港見

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
新po LM 期待輝新碟
超期待side tracks
LOOP住HIGHLIGHT MEDLEY先
每次聽都會鍾意唔同歌 今日推介bittersweet
唔計 here I am , 尼首係我second choice 好鍾意個melody 快D到12號啦
btw 星期六去左offline listening session 輝D live真係大癲
輝仔直接show哂成隻碟出黎
啲小卡幾靚
啲片俾人Dell晒sad咗兩日而家分享吓嗰日嘅後記,嗰晚金容仙唱Starry night嘅時候又入錯beat呢個係咪已經係演唱會傳統然後完咗之後就同大家勁可愛咁道歉,跟住文星伊就話佢係喺鍾意嘅人面前(指我哋)先至會咁緊張出錯,成場包括金容仙肉麻到尖叫

仲有四代女團串燒跳Ive首I am嘅時候,金容仙副歌打開手臂個動作整得太大,件衫中間裂咗少少,佢之後talk嘅時候就話咁呢套衫聽日嘅人就見唔到啦,文星伊叫我哋望多幾眼,跟住金容仙就喺台邊擺pose比大家仔細睇多幾眼佢第一日就係着呢套
https://youtu.be/iZFfN7-3lYw?si=4kIPfYeljxZUg1f0
仲有就係成場嘅talk文星伊都係咁冇理由叫金容仙道歉,無啦啦講幾句就叫佢사과하세요佢又好配合咁樣即刻ごめんなさい,勁得意
仲有中間遊戲環節,就係要我哋scan QR code download 綠卡同埋白卡,玩答案二選一,揀完就舉部手機出嚟,睇下我哋同佢哋嘅選擇一唔一致,例如章魚燒要食原味定係其他味,中間變咗同佢哋一齊討論食大阪燒要食咩最好味
突然好期待香港場會係點
羨 請問你買左幾多隻先抽到
黎緊仲有pop up store 線下活動好豐富
lm
瘦到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞