美股認真討論區 MMMCCCXCIII

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
me 最高峰期
我諗一個禮拜搭20次的士
好多都係幾條嘢
打仗都彈,美國佬真係好邪惡。
吞撚左加沙佢算啦
今次出師有名
又有西方支持
成單野內塔尼亞胡最開心
係窮呀 屌你老母
老闆搭黎見客?
以色列中華商會悲痛宣布:至少三名中國人中彈,四人失蹤,一名中以混血女子被擄至加沙地帶!
https://lih.kg/3522914

出未呀
貝萊德副董事長Philipp Hildebrand表示,即使全球經濟增長放緩,各國央行也不得不將利率保持在高位,對於已經習慣了決策者提供支持的市場來說,這是一個機制改變。Hildebrand認爲,人們將處於一個通脹更加頑固的環境中,將無法下調利率來應對經濟疲軟。他認爲,參加本週舉行的國際貨幣基金組織和世界銀行年會的官員們應該關注新經濟秩序的持久影響,在這種秩序下,央行迴旋的餘地較小。經濟前景更加黯淡,加上通脹居高不下,將導致央行面臨艱難權衡。
同時留意一下以軍屍體,全部係背部貼地,即係話正面面對敵人,似係死戰到最後一刻陣亡
大插得未呀
磨左成日

簡單有效,以軍真係要跟亞洲人學下野
打唔穿幻五,一律當bear trap
今晚升旗一
買樓係拎嚟結婚
答案係無女呀

其實我無睇香港租樓幾錢
中位數入息嘅30-40% 租唔租到正常樓
所以唔可以俾人影到,以色列應該宣布1周後結束行動,呢7日內進入Gaza見人就殺,7日後收兵

因為死左700個,今次最小要殺番7000,殺到班友唔敢為止

Lilith不懼怕天使的力量,她和野獸、魔鬼們性交。Lilith在紅海以每日100個的速度產下惡魔之子。同時她也不斷殺死Adam的後代嬰兒。痛苦的Adam向神禱告,上帝派遣三位天使Snwy、Snsnwy、Smnglf前往紅海(紅海也解譯為地球),以每天100個的速度屠殺Lilith的後代。Lilith被迫只得與天使立約:天使不再傷害Lilith的後代,但相對地Lilith也不得再傷害Adam的後代。Lilith與上帝立約之後,便不再殺死嬰兒。
等睇伊朗沙地有咩行動
亞洲人打自己人真係毫不留情
成個亞洲都好似練蠱咁
最兇殘嘅先可以留低
穿晒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞