美股認真討論區 MMMCCCXCIII

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
成個連登 X都想睇對家比人滅族
大船
其實佢要重手做唔難,關鍵係能否承受後果

巴勒斯坦好似唔夠500萬人口,參考番宋太祖個封樁庫玩法,斬首一個俾10000美金,埋單都唔洗500億

以色列如果真係做得出,肯定周圍冇人敢攪事
準備燈到伊斯蘭大一統+以雞滅族
其實我同意
以色列1950年唔夾硬要返去嗰到就咩事都冇
ching你納粹到
有無allin yala
唔俾人蝦就只有你惡過人先得,人地怕左你唔再攪事,呢個係歷史定律

對付俄佬都係一樣,一早話左隊爆個核電廠咪即刻會停戰
想問下大家day trade 睇TA, 會唔會好參考盤前走勢?
好似so far未試過順應民意
遜尼什葉一齊撐巴
鬥錢買人頭應該油王多d
d 4070 4090即刻斷晒貨
仗都打埋
星期一似會利淡出盡
納期高開200點再升到尾

好友快走
牙忘出面大戰Cctoy 睇到牙忘歷史係有啲底
阿聯酋呼籲巴以衝突雙方立即停火

阿聯酋外交部當地時間7日發表聲明,對以色列和巴勒斯坦之間的局勢升級表示深切關注,並向所有在衝突中喪生的受害者表示哀悼。阿聯酋外交部強調衝突雙方應避免衝突升級,呼籲雙方保持最大限度的剋制並立即停火,同時保護平民的生命。

酋長表示你地玩唔好預我
姐係停火
where
華文content farm 料
疫情:美國佬印錢救市,升

經濟差:美國佬大把金融工具救市,升

經濟好:全世界資金調晒去一齊分一杯羹,升

加息:即係經濟好,美國佬會睇住盤數,升

減息:為股票市場帶黎更多資金,升

美國佬無份嘅戰爭:資金調返去美國最安全,

有美國佬份嘅戰爭:美國佬最好打,一定打得贏,短暫回調後大把資金湧入去執平貨,

無事無幹:美國佬不斷研發新科技,工業農業金融樣樣都係S級,升

總之

美國佬撈得掂:升

美國佬出事:最後一定搞得掂,全世界執平貨,升

其他地方撈得掂:美國佬更掂,升

其他地方出事:美國佬最安全,湧晒入去,升

IN TQQQ
WE TRUST
無數以色列平民慘被殺害
https://lih.kg/AOrFCpX
#547 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

之前仲有但自己追
牙暴黎緊有乜看點
唔重覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞