美股認真討論區 MMMCCCXCIII

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
正,美國借以色列打7回教豬
根本係新興國家借宗教痴線佬,挑戰舊勢力規則...
以色列一軟弱,中東一定圍剿歐美勢力
真係WW3近了....

俄佬諗住帶頭挑機烏克蘭,明挑歐盟班垃圾 (斷歐洲糧食&燃料)
中東搞咁耐先去挑機以色列,打爆中東親美勢力(斷石油)
下一步到亞洲 或者南北韓大戰(斷晶片)
idiot doomsday bear
之前cctoy吹到俄烏戰爭變世界大戰

都係give a shit
10年後啦..
岩岩先組隊整左國企民兵團
形成似樣少少既戰力(對內),都需要時間
仲要準備軍火,糧食

加上時間企係我地呢邊...
俄烏打得越耐,油價升得越耐,歐美就越傷...
BA RTX都跌到殘哂
今次仲唔發戰爭財
世界大戰都唔係第1年就發生...
1935玩到1937....打到1941
先拉埋最後落水既美國佬

如果俄羅斯一開始打贏,全取烏克蘭,咁就禁住中東個春袋了
屌你一入貨就打仗
同中國有關既都唔會打
港股發動左聖戰
格隆匯10月8日|摩根士丹利發佈研究報告稱,全球金融狀況趨於收緊,是推動高息股表現優異的關鍵市場原因。在美國實質息率趨升下,估計亞太區/新興市場具質素的派息主題股份可持續跑贏。該行透過利用定量模型以選出在資產負債表具長期韌性和業務穩定性的股份、並從自下而上的產業與股票分析師的基本面分析達成一致以選出相關股份。其中港股包括中電控股、香港電訊、工商銀行,均予“增持”評級。
[慎入,廣告]是咁的小弟開左個唔係想買衫嘅eshop
https://lih.kg/bDhGjqV

再講一次小弟其實唔係想賣衫,只係想透過時裝搵到一班有共同理念個朋友一齊去實踐STYBer嘅理念
跌撚到
比位你地call
連郡十大迷思, 請出招

1) 今晚出方向
2) 跌完, 係時候爆升
同我地留港撚,日日贏一樣

職位多,人工加,去日本又平左
再講一次小弟其實唔係想賺錢,只係想透過美股搵到一班有共同理念個朋友一齊去實踐SH 嘅理念
逢低唔call,唔通ath先call咩
STYBer Lab 不僅是一家科技服飾公司; 這是一場誕生於城市混亂現實的地下運動。 在這種反烏托邦的概念中,我們旨在挑戰這些瘋狂城市的腐敗本質,並透過時尚來表達自己的觀點。

在 STYBer Lab,我們相信時尚可以成為表達異議和反抗社會不公義的強大工具。 我們的科技服裝是抵抗的象徵,將舒適與時尚融為一體,同時大膽地展示了我們對城市瘋狂的反抗。

咦?邊到聽過咁嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞