胡慧沖:泰國用 app 叫車好安全!有哂資料有咩事咪報警囉!

334 回覆
75 Like 130 Dislike
當你按摩嬴,但係D女輸晒, 仲要有人妖既風險
其實你知唔知kk園近排開左個新分區距離近左曼谷少少 雖然都遠,但係去個旅行要提心吊膽 搵你去啦 我去日本算
我又唔係叫雞 仲有泰國食嘢買嘢好公道唔會見你外國人就劏客 唯一劏係的士

越南就唔敢講喇
咁依家泰國係證實左風險相對高丫麻!

賣曬新聞都可以唔信!

是但啦!自己條命自己決定啦下
越南都有好多中國牙嬸去搵食
我真係有2 朋友個細佬妹比人捉哂, 朋友成日見,佢死老豆咁嘅款唔似呃人

啲人要呃自己冇事嘅, 祝佢好運,你玩得開心啲
去泰國見工咪風險高 可以話100%騙案TIM

越南食街邊好平WOR....
無所謂啦
去得泰國都係窮撚
佢地條命根本唔值錢
仲比哂機會首抽
你肯食街邊泰國咪又係平, 至少泰國食靚嘢一定唔會差過香港, 越南真係搞唔掂
通常已經係外國人價
人哋平均收入都係二千幾蚊
由呢到d人 人云亦云啦
我同同事 分別上年年尾
今年年頭 年中都有去泰國
一樣call grab/bolt 街截的士
勁撚方便 完全唔知驚乜春
有冇日本禁錮新聞vs泰國比人賣豬仔新聞比較下
想學下野
有冇諗過訓醒就喺kk園
最近仲有華人畀人捉?
定係只捉強國人?
係泰國食靚嘢中價嘢平嘢過都係好過香港十條街

人哋豬肉雞肉無冰鮮味
求其街邊食下個蒜蓉炒豬片已經令我明白我係香港食咁多年豬肉原來係食緊屎
俾人捉左入去KK園,搵你夠媽救呀?
ON9胡慧沖,要搵食都唔好搵野講,你不如俾多少少建議叫人小心D好過
係咪唔知大陸香港依家外交咩環境,邊有人睬你
搞咁多野,不如唔好去
我啱啱有個新同事又係話佢個好朋友個妹比人喺泰國捉走咗, 講撚到十足十咁, 已經過咗幾個月, 東張又見唔到, 其他media又唔報, 剩係話泰國差佬唔受理...

大家身邊係咪好多呢啲真人content farm?
無份得嚟仲要有足夠能力同武器對抗軍隊
越南local野真係幾污漕下,6蚊一碗牛肉粉係好大碗,但望見個門口真我估無咩連登仔敢入去,去返有裝修d餐廳,價錢價貴過支那少少
我剩係想知點解有香港人被捉而被捉者嘅親友又無報警報傳媒.好似由得佢咁.
咁係佢哋當地治安癈,由得佢做大又唔拉人
自己攞黎
最醒就係明知有危險就唔去
人地係詐騙集團你覺得自己醒過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞