胡慧沖:泰國用 app 叫車好安全!有哂資料有咩事咪報警囉!

334 回覆
75 Like 130 Dislike
其實只要賣到錢,咩方法都得
信英國政府好過聽啲content farm鳩up
uk foreign travel advice到今日為止
淨係mark咗泰國南部係against travel (長期伊斯蘭分離主義)
關於safety,其實都係嗰句,唔好自己衰on9
"Be wary of job offers that appear too good to be true. People have arrived in Thailand and been illegally transported to neighbouring countries on the promise of high-paying jobs, which turn out to be scams. When you re-enter Thailand you may then be detained while your immigration status is validated."
玩到咁你話泰國政府冇份真係搵鬼信,冇人去係自已攞黎抵撚死
留港咪唔辛苦
用泰文定英文報警
好難禁返轉頭啦,真係開到成街都係
下個月去傻閪咁撚驚返堔圳食海底撈囉
早排一個人去都完全無事
根本啲人全部黑底,去洗黑錢,帶毒,一係本身識啲黑底friend已經比人呃咗去,之後再俾friend叫佢泰國先出事
就盤之前係kk園區逃走返嚟香港個啲全部都係中「求職陷阱」(根本佢地自己都知係去做犯法野)
到依家有冇任何一單係路邊劫走一個普通良民?
其實人妖係半「地理限定」,除咗好差嗰啲之外,否則價錢會比正常女仔貴

除非口味特別,否則好少會嫖錯嘅

利申:未喺泰國玩過
聽朋友話嘅,我朋友不是我
有資料有咩用
你要個人報到警先有用架
人又捉左電話又收撚埋 咁你仲報乜撚野警
講野之前用下腦先啦
唔係一句有資料報警就得
咁易報到 之前唔洗要軍隊出動先救到啦
要幫國家企企唔可以幫泰國
計距離收錢 一個站10匹,遠啲20匹
就算你拍卡,個卡機都係姐姐到
去邊都唔安全 記住唔好出街
啱啱就有槍擊條友即刻中回力標
冇左Kk園都有bb,cc園
你都on9,我細個跟屋企人反去真係被人拖走,係屋企人發現得早,先冇事,唔發生係你身上唔代表冇
邊個人call crab畀人車咗唔知去邊?大馬嗰單?據新聞所講佢哋唔係用grab
你問題姐事實你訓咗佢都冇車你去kk園
沖哥不斷唱好泰國
唔係1000個幾個既問題,係好人好姐去365日都唔會有事出事機率係零呀柒頭
班傻閪去「打工」出事之後扮無辜
日日台灣都有斬人殺人 唔去最安全
Siam Paragon槍戰

真係可以宣布收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞