[多圖]有冇人可以暫托/領養狗狗?

899 回覆
721 Like 5 Dislike
毛孩呢d要等再傷d先救
如果唔係邊有咁多搵錢機會
毛孩呢d要等再傷d先救

點可以再傷啲
毛孩呢d要等再傷d先救

點可以再傷啲

天氣咁熱好撚快
"烏英"好快係傷口產卵
咁就大鑊lu
Btw 你覺得愛協係私人地方唔留信可以做d咩
幫推 希望有有心人
毛孩呢d要等再傷d先救

點可以再傷啲

天氣咁熱好撚快
"烏英"好快係傷口產卵
咁就大鑊lu

我都明白呀 只可以留信 但佢已經好傷啦
毛孩呢d要等再傷d先救

點可以再傷啲

天氣咁熱好撚快
"烏英"好快係傷口產卵
咁就大鑊lu

有幾傷?
睇隻狗仲行得走得
痴線困住隻狗?
個傷差落去就大獲

天氣咁熱
麻煩樓主日日畀多d水佢
養唔到幫推
你叫d狗養工食撚屎啦
我個時想領養 我都無揀擇你話要咩名種 唐狗b都得
你查三代都算啦 搞一大輪又家訪又盛
之後話大廈公契唔俾養
全港9成以上私人屋苑公契都係寫唔撚俾養 得少數豪宅 馬灣 愉景灣 獨立屋先會俾 咁你等d有錢佬同你養啦 屌你老母
我年尾走去買狗
你叫d狗養工食撚屎啦
之後話大廈公契唔俾養
全港9成以上私人屋苑公契都係寫唔撚俾養 得少數豪宅 馬灣 愉景灣 獨立屋先會俾 咁你等d有錢佬同你養啦 屌你老母
我年尾走去買狗

根本所有動物義工都係仆街黎
隻狗住既地方有無shelter
推呀
你叫d狗養工食撚屎啦
之後話大廈公契唔俾養
我年尾走去買狗

地盤果d好多唐狗仔
畀個機會佢地

動物義工 麻撚煩
你叫d狗養工食撚屎啦
之後話大廈公契唔俾養
我年尾走去買狗

根本所有動物義工都係仆街黎

垃圾狗義工問題節錄
你對上一次養狗十年前會唔會無知識
你無養過大狗唔得
屋企日頭要番工唔撚得
屋企唔夠大活動範圍不足

你老母我最好有千鳩幾尺 請埋工人24小時望撚住考埋馴狗師牌先俾我養
推一推
你叫d狗養工食撚屎啦
之後話大廈公契唔俾養
我年尾走去買狗

地盤果d好多唐狗仔
畀個機會佢地

動物義工 麻撚煩

我想養架 佢唔俾我養 我本身要求係小朋友狗就得
你呢樣唔撚俾個樣唔撚俾 黎家訪仲要就鳩你時間 我養埋你老母
推一推

推乜撚啦 一係樓主自己養 呢d大唐狗好少有人要 等到發毛有人要又係俾人ban 算鳩數啦
你叫d狗養工食撚屎啦
之後話大廈公契唔俾養
我年尾走去買狗

地盤果d好多唐狗仔
畀個機會佢地

動物義工 麻撚煩

我想養架 佢唔俾我養 我本身要求係小朋友狗就得
你呢樣唔撚俾個樣唔撚俾 黎家訪仲要就鳩你時間 我養埋你老母

我明你心情
以前有朋友領養又係搞好耐
明明人地已經條件幾好 人又唔錯

老老77
D動物有蓋遮頭,有水飲有野食健健康康已經好好
班友真係好唔現實 又呢又路
毛孩呢d要等再傷d先救

點可以再傷啲

天氣咁熱好撚快
"烏英"好快係傷口產卵
咁就大鑊lu

有幾傷?
睇隻狗仲行得走得

我唔知你對傷既定義係邊
條尾 patpat 塊面 隻眼 前腳 後腳 都有傷口咁樣
隻狗住既地方有無shelter

冇瓦遮頭 係有時候有d陰涼位可擋一擋
痴線困住隻狗?
個傷差落去就大獲

天氣咁熱
麻煩樓主日日畀多d水佢
養唔到幫推

知道
你叫d狗養工食撚屎啦
之後話大廈公契唔俾養
我年尾走去買狗

講明先 我唔係狗義工
只有有人肯幫手 俾到佢比依家更好生活就夠
有瓦遮頭 有三餐 肯帶佢散下步 唔虐狗
好陰公 佢望落好乖好得意呀

棄就棄
點解搬走要困住佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞