[多圖]有冇人可以暫托/領養狗狗?

899 回覆
721 Like 5 Dislike
幫推

好想幫手 但屋企唔俾養
push
我住附近嘅,岩岩經過去咗睇下狗狗
見到有啲飯係度唔知係咪樓主餵嘅
佢淨係食曬啲肉,冇食飯
傷痕好似已經冇咁深
拎咗啲水比佢飲,飲左少少之後又好乖咁行返返去

另外 愛護動物協會原來琴日嚟咗一次

狗狗環境圖
一定係啲仆街廢老住呢種村屋,養嚟睇門口啦。

之後有得上公屋就掉低佢,真係好撚賤。

千其唔好係咁
隻狗鎖起左咁如果有人想領養點俾隻狗人?

毛守就係話 有人肯領養佢地就會做野救隻狗出黎
樓主tg me ok? 有朋友想問你啲野
https://t.me/Kobe0823

樓主唔好MISS左

樓主睇到未?

有睇到 拎左位私人狗義工電話了
隻狗鎖起左咁如果有人想領養點俾隻狗人?

隻狗依家俾人困住左 個閘岀面有鎖
唔好就咁剪人個鎖 因為係私家地 有機會俾人告
所以樓主就揾愛協 毛守幫手
毛守話可以救 但首先要揾到有人領養先

thanks絲打
如果無認錯,佢喺我屋企附近 聽講過屋主想令人覺得間屋仲有人住,所以養隻狗狗喺度 有咩幫手可以搵我:https://t.me/daveshk

等等我tg你!
條仆街
推一下
我住附近嘅,岩岩經過去咗睇下狗狗
見到有啲飯係度唔知係咪樓主餵嘅
佢淨係食曬啲肉,冇食飯
傷痕好似已經冇咁深
拎咗啲水比佢飲,飲左少少之後又好乖咁行返返去

另外 愛護動物協會原來琴日嚟咗一次

狗狗環境圖

原來咁多人住我附近
飯唔係我餵 我係餵水餵糧的 好感謝你肯幫手餵佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞