[多圖]有冇人可以暫托/領養狗狗?

899 回覆
721 Like 5 Dislike
推上蘋果?

唔知會唔會報
可能樓主miss咗我
fb有個叫"阿棍屋"嘅組織
專收留被遺棄/流浪/緊急需要接收嘅貓狗同幫佢哋搵屋企
樓主可以去問吓肯唔肯收

有 好多都full 有啲就叫我報警 但警察唔受理

報警有用就唔係警察喇,受理下場可能仲衰
有咩物資需要,我可以幫到手

吳家村狗狗之家 ,你睇下哩間肯唔肯

岩岩問左 唔收....

我都問左 full哂啦

巴打仲未答我要唔要幫手

暫時都夠物資 好多謝你
好想推上報 個主人賤到死 點先可以做到?

無用架巴打,年中大把人棄養,甚至好多人覺得我地咁做好戇鳩。
但你介唔介意留低tg,我同你聯絡
屋企養唔到狗唯有幫推
要斷幾多日先會見骨呀係咪傻架愛協
可能樓主miss咗我
樓主可以去問吓肯唔肯收

我聯絡下先 sorry真係miss左
可能樓主miss咗我
樓主可以去問吓肯唔肯收

我聯絡下先 sorry真係miss左

唔緊要
最緊要幫到隻狗唔洗日曬雨淋
諗唔到可以點幫佢
Push
推呀
推啊推啊
已經聯絡左蘋果日報 佢地話會轉交採訪部!
希望令更加多人知道 就會幫到佢
麻煩大家了! 繼續推

推啊
已經聯絡左蘋果日報 佢地話會轉交採訪部!
希望令更加多人知道 就會幫到佢
麻煩大家了! 繼續推

btw
絲打一陣順手po埋我send俾你嗰段video上黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞