Super Junior 歡迎崔始源回家繼續門面生活相愛相殺討論區(7)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
原來特哥前幾日入左急症

而家仲要食白粥
希望佢只係“朴裝病”,唔好有事呀
原來特哥前幾日入左急症

而家仲要食白粥

其實我第一下都諗到朴裝病
原來特哥前幾日入左急症

而家仲要食白粥

其實我第一下都諗到朴裝病

前科有點嚴重
仲記得成班人係咁爆

但佢背後又似磁石wo

千祈唔好係真

其實我又覺得釘耳環冇咩特別野姐
依家o個d無痛穿耳都唔痛 又唔係係耳骨到
男仔釘一隻其實幾型丫
再唔係釘一對+戴一隻夾嘅/磁石嘅又得 得左
二輯嘅時小旭唔係為左造型 釘左成排窿都係咁

關於戴一隻耳環嘅
雖然有人話左型右基不過我都聽過有相反意見嘅
總之都係o個句
Your face your fate la...

我都有幾隻耳環係咁
佢個樣唔mk做乜都唔mk架
有冇人發現上面張相……李赫宰身高同神起差唔多
其實我都唔發現 睇wb睇到
點解會回咗兩個

其實係視覺效果黎
赫宰係我地嘅角度黎睇企得近過神起兩個
所以近大遠小 睇落去差唔多平頭
當然我都唔否認李赫宰有著鞋墊嘅
我懷疑所謂劇透同「警告」呢個詞語有關

我以為同biong biong有關

連特哥post空兒都警告

如果警告加埋biong biong

好嘔心

好嘔心

可唔可以快啲開估 我完全諗唔到

好嘔心

可唔可以快啲開估 我完全諗唔到

金希澈又警告李東海
簡單啲係大家係咁暴走
biong biong同警告同biubiubiu手勢
簡單啲係大家係咁暴走

Biong Biong Biong! 警告警告警告~
大家諗唔諗到我亨緊咩歌

癡線 李晟敏真係好肥豬仔
佢同我一樣日日話減肥都係無減過既人

癡線 李晟敏真係好肥豬仔
佢同我一樣日日話減肥都係無減過既人

簡單啲係大家係咁暴走

大家諗唔諗到我亨緊咩歌

諗唔到
簡單啲係大家係咁暴走

大家諗唔諗到我亨緊咩歌

諗唔到

@浅光ShallowBlue
【电台】170911 #申东熙#<预感者们>电台 部分翻译②:
神童:因为我现在很担心的是 我们不是在准备回归嘛
PD:音乐银行?
神童:重点不是音乐银行,所有的节目都很重要,去哪都能宣传的节目。最近音乐节目收视率不是没有多少嘛,所以感觉音乐节目不是正确答案。
PD:那正确答案是什么?
播音员:认识的哥哥?
神童:认哥当然是正答了,而且是确定的答案。关心度高是最大(正确)的答案。最近好像在网上做的很多,虽然认哥的行程目前还没有定好,但是出演的计划是一定有的。
但是所有的节目中,最近好像没有能让人火的脱口秀。不一定是脱口秀,只要是能让新人们、歌手们出演的能做很好的宣传的。因为我们不是那种音源很厉害的歌手。Super Junior的专辑?出来了啊?这么说完,结束!这样子…连听都不听一下。拜托一定要听一次!以这样的感觉这次一定要救起来。所以我们计划的东西很多。
记者:但是好歌挺多的啊?为什么这样呢?
神童:因为SuperJunior是做艺能的组合,而且还是舞蹈组合音源不会太好这样的想法。因为这个 音源出来了也没办法连续几周一位。我们除了sorry sorry以外,就没有连续很长时间一位过了。这点比较遗憾,我们也准备了很多跟季节相符的歌曲,不要一定觉得是舞曲。
记者:这次的歌不错嘛?
神童:挺好的。但是因为我推荐的歌没有成为主打有点可惜。现在编舞也都完成了,敬请期待吧 各位!
cr:58fabiola58
翻译:小蝇
-----------------------------------
唔可以再比佢地失望
20170911 希大 IG 更新
退步了~🚗
#味元 #鋼琴都忘光了ㅠㅠ

赫宰留言: 哥 鋼琴 警告

又警告
@浅光ShallowBlue
【电台】170911 #申东熙#<预感者们>电台 部分翻译②:
神童:因为我现在很担心的是 我们不是在准备回归嘛
PD:音乐银行?
神童:重点不是音乐银行,所有的节目都很重要,去哪都能宣传的节目。最近音乐节目收视率不是没有多少嘛,所以感觉音乐节目不是正确答案。
PD:那正确答案是什么?
播音员:认识的哥哥?
神童:认哥当然是正答了,而且是确定的答案。关心度高是最大(正确)的答案。最近好像在网上做的很多,虽然认哥的行程目前还没有定好,但是出演的计划是一定有的。
但是所有的节目中,最近好像没有能让人火的脱口秀。不一定是脱口秀,只要是能让新人们、歌手们出演的能做很好的宣传的。因为我们不是那种音源很厉害的歌手。Super Junior的专辑?出来了啊?这么说完,结束!这样子…连听都不听一下。拜托一定要听一次!以这样的感觉这次一定要救起来。所以我们计划的东西很多。
记者:但是好歌挺多的啊?为什么这样呢?
神童:因为SuperJunior是做艺能的组合,而且还是舞蹈组合音源不会太好这样的想法。因为这个 音源出来了也没办法连续几周一位。我们除了sorry sorry以外,就没有连续很长时间一位过了。这点比较遗憾,我们也准备了很多跟季节相符的歌曲,不要一定觉得是舞曲。
记者:这次的歌不错嘛?
神童:挺好的。但是因为我推荐的歌没有成为主打有点可惜。现在编舞也都完成了,敬请期待吧 各位!
cr:58fabiola58
翻译:小蝇
-----------------------------------
唔可以再比佢地失望

因為SuperJunior是做藝能的組合,而且還是舞蹈組合音源不會太好這樣的想法。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞