Super Junior 歡迎崔始源回家繼續門面生活相愛相殺討論區(7)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
nylon條片 真係暴擊!!!!!!
李赫宰把聲勁 仲要深情望李東海
我睇唔哂條片啊
https://www.instagram.com/p/BYaS0FYHYuR/

好神奇!中國女排成員係ELF

以前好似都有聽過唔知邊個運動員都係ELF
(唔係呢位)

(唔係呢位)

好似係體操嫁

個個上過guest house(?)
姐係sj帶路係韓國玩個...
MBC搞大罷工
赫宰岩岩先接到新節目就遇到呢啲事

不過唔知kbs(?)都罷
是福不是禍 是禍躲不過
個節目有冇起色呀其實? 好似話本身個節目都就嚟摺咁
出面行雷行得好勁

啲人好有taste
MBC搞大罷工
赫宰岩岩先接到新節目就遇到呢啲事

不過唔知kbs(?)都罷
是福不是禍 是禍躲不過
個節目有冇起色呀其實? 好似話本身個節目都就嚟摺咁

本身都麻麻
我覺得同認哥concept 重疊左
啲主持又係咁轉
都係靠嘉賓撐住
特哥同希大多數做有線台綜藝又愈做愈好
反而大台麻麻 希望赫宰有其他節目搵佢啦

啲人好有taste

啲人好有taste

啲人好有taste

所以我當初投最靚仔嘅就揀始源...
佢真係係suju入面可以走嘅路係最廣

啲人好有taste

所以我當初投最靚仔嘅就揀始源...
佢真係係suju入面可以走嘅路係最廣

乳硬唔係180咩
btw又幾日無上黎
女裝一位唔洗諗一定係阿敏
扮徐仁英同泫雅真係正到癲咗
btw又幾日無上黎
女裝一位唔洗諗一定係阿敏
扮徐仁英同泫雅真係正到癲咗

你重注?

(唔係呢位)

好似係體操嫁

係啊 體操嫁
其實大家點睇李晟敏? 我覺得到左而家我真係幫唔落手 係某程度上我明白D韓飯反佢D乜 但係叫佢退團又真係做唔出
其實大家點睇李晟敏? 我覺得到左而家我真係幫唔落手 係某程度上我明白D韓飯反佢D乜 但係叫佢退團又真係做唔出

又回帶
無論佢做過咩都好 我選擇相信李晟敏
我明佢有做錯 但經歷太多次韓飯自己聲討自己偶像
表示韓飯既野唔會太過盡信
敏係對fans係無其他成員咁好 但我又覺得其實敏本身個人就係咁
不過都希望佢經過今次可以好好反省下既
反省下點解會娶個咁好既老婆

又回帶
敏係對fans係無其他成員咁好 但我又覺得其實敏本身個人就係咁

同上
永遠唔接受退隊

(唔係呢位)

好似係體操嫁

係啊 體操嫁

又回帶

同上
永遠唔接受退隊

加一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞