Super Junior 歡迎崔始源回家繼續門面生活相愛相殺討論區(7)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
投票報告
截至呢個comment 31/8/2017 21:06
希澈 10票
晟敏 3票
利特 2票
圭賢 2票
厲旭 1票

Round 1投票由27/8/2017開始,將於 2/9/2017 2359完結
Round 2投票由3/9/2017開始,將於 9/9/2017 2359完結

改動咗啊!!
番學?我都唔關事好耐
話說之前去睇圭 以前亞博由朝早已經勁多人
但圭個次係勁少
開始諗ELF 真係開始老 個個都要番工
阿譚你係邊啊你到底係唔係重注晟敏啊

召喚譯仔食中辣絲打順面再推下個post

啊譚絲打係咪好中意食譚仔?

阿譚 阿譚 你係邊

呀譚好勁
食到中辣
我食小辣炸
如果sj食譚仔
你估佢地可以食到幾多辣

阿譚 阿譚 你係邊

呀譚好勁
食到中辣
我食小辣炸
如果sj食譚仔
你估佢地可以食到幾多辣

清湯派係度 食唔到辣野...
大家都好西利
是說韓國卜火

阿譚 阿譚 你係邊

呀譚好勁
食到中辣
我食小辣炸
如果sj食譚仔
你估佢地可以食到幾多辣

大家都好西利
是說韓國人比較食到辣
應該中辣係可以嘅...

未打完就send左添
番學?我都唔關事好耐
但圭個次係勁少

依個真...
依個post好似得我一個仲讀緊書..?

不過反而做緊野嘅粉絲係有較多嘅經濟能力去支持偶像嘅
雖然大多數已經慢慢脫左飯

阿譚 阿譚 你係邊

呀譚好勁
食到中辣
我食小辣炸
如果sj食譚仔
你估佢地可以食到幾多辣

大家都好西利
是說韓國人比較食到辣
應該中辣係可以嘅...

未打完就send左添

但韓國d辣我麻麻地 又甜又辣唔知想點
食得多痾唔到
我今年5月去左次韓國 頭幾日係食辣食到痾唔到
然後想話簡d唔辣既
點知都係辣
到宜家番到黎 完全唔想食韓國野
不過我譚仔都係食2小辣咋

阿譚 阿譚 你係邊

呀譚好勁
食到中辣
我食小辣炸
如果sj食譚仔
你估佢地可以食到幾多辣

我冇食過辣
我估……………中辣啦 駛事佢哋食到暴走
番學?我都唔關事好耐
但圭個次係勁少

依個真...

係嫁
有好有唔好
好就經濟上支持佢地
唔好就慢慢無左學生個時追星既熱情
好似我咁 之前gap year做左半年野係無時間同精力追佢地,加上個時大雲入伍,開始脫脫地
無意中睇番佢地綜藝又開始番
所以我呢世都注定係ELF

我係道諗緊其實我可能係呢道最細既人
我只不過係宜家冇讀書
番學?我都唔關事好耐
但圭個次係勁少

唔係老 係成熟
番工先有錢養班男人嘛

用力啲貯彈藥
投票報告
截至呢個comment 31/8/2017 21:06
希澈 10票
晟敏 3票
利特 2票
圭賢 2票
厲旭 1票

Round 1投票由27/8/2017開始,將於 2/9/2017 2359完結
Round 2投票由3/9/2017開始,將於 9/9/2017 2359完結

改動咗啊!!

第二輪係一 二名再投?

唔係係投邊個第2
希大拋離得太犀利

阿譚 阿譚 你係邊

呀譚好勁
食到中辣
我食小辣炸
如果sj食譚仔
你估佢地可以食到幾多辣

大家都好西利
是說韓國人比較食到辣
應該中辣係可以嘅...

未打完就send左添

食得多痾唔到
然後想話簡d唔辣既
點知都係辣

係咪唔太適合食辣
番學?我都唔關事好耐
但圭個次係勁少

依個真...

係嫁
有好有唔好
好就經濟上支持佢地
好似我咁 之前gap year做左半年野係無時間同精力追佢地,加上個時大雲入伍,開始脫脫地

我都係...
不過我覺得冇時間唔算太大問題
人大左就會冇咁熱情
因為已經明白到大做大人要背負嘅負責
讀書/做野係一樣啦 人際關係係另一樣啦
已經唔可以好似小朋友咁全神貫注係一方面到
好似以前中學雞時可以功課都唔做開定電腦去等生肉出
依家要得閒先慢慢睇翻
但係到得閒嘅時候又唔會記得
咪變左愈黎愈冇熱情囉

阿譚 阿譚 你係邊

呀譚好勁
食到中辣
我食小辣炸
如果sj食譚仔
你估佢地可以食到幾多辣

大家都好西利
是說韓國人比較食到辣
應該中辣係可以嘅...

未打完就send左添

食得多痾唔到
然後想話簡d唔辣既
點知都係辣

係咪唔太適合食辣

我都唔知 但我係好鍾意食辣既人黎
覺得好爽
但韓國辣我就不了
番學?我都唔關事好耐
但圭個次係勁少

依個真...

係嫁
有好有唔好
好就經濟上支持佢地

其實我都係 肥左飯年幾兩年
但一直有留意 但唔迷
之後係今年睇完圭重燃我愛火
番學?我都唔關事好耐
但圭個次係勁少

依個真...

係嫁
有好有唔好
好就經濟上支持佢地

我都係...
人大左就會冇咁熱情
依家要得閒先慢慢睇翻
咪變左愈黎愈冇熱情囉

學生喺度
但係比起以前個種熱情
依家覺得自己好似冇以前咁癲
可能係人大咗 冷靜咗
但係就更有能力(財力 )去支持佢哋
都唔知係好定唔好

阿譚 阿譚 你係邊

呀譚好勁
食到中辣
我食小辣炸
如果sj食譚仔
你估佢地可以食到幾多辣

大家都好西利
是說韓國人比較食到辣
應該中辣係可以嘅...

未打完就send左添

食得多痾唔到
然後想話簡d唔辣既
點知都係辣

係咪唔太適合食辣

覺得好爽
但韓國辣我就不了

唔食得辣依一點都算係我咁大個女都未去過韓國嘅其中一個原因
有時候都會懷疑自己係咪脫左飯...
因為通常係kpop飯嘅做咩都會諗起韓國
識一個elf話我個樣唔似係suju飯
番學?我都唔關事好耐
但圭個次係勁少

依個真...

係嫁
有好有唔好
好就經濟上支持佢地

我都係...
人大左就會冇咁熱情
依家要得閒先慢慢睇翻
咪變左愈黎愈冇熱情囉

學生喺度
但係比起以前個種熱情
可能係人大咗 冷靜咗
都唔知係好定唔好

讀緊書嘅仲有我

阿譚 阿譚 你係邊

呀譚好勁
食到中辣
我食小辣炸
如果sj食譚仔
你估佢地可以食到幾多辣

大家都好西利
是說韓國人比較食到辣
應該中辣係可以嘅...

未打完就send左添

食得多痾唔到
然後想話簡d唔辣既
點知都係辣

係咪唔太適合食辣

覺得好爽
但韓國辣我就不了

唔食得辣依一點都算係我咁大個女都未去過韓國嘅其中一個原因
有時候都會懷疑自己係咪脫左飯...
因為通常係kpop飯嘅做咩都會諗起韓國
識一個elf話我個樣唔似係suju飯

又唔係既
其實我覺得suju飯真係仲難睇得出過其他飯
我身邊都冇fd覺得我係elf
番學?我都唔關事好耐
但圭個次係勁少

依個真...

係嫁
有好有唔好
好就經濟上支持佢地

我都係...
人大左就會冇咁熱情
依家要得閒先慢慢睇翻
咪變左愈黎愈冇熱情囉

學生喺度
但係比起以前個種熱情
可能係人大咗 冷靜咗
都唔知係好定唔好

當年suju show 2黎香港時我同我呀妹應該係o岩o岩飯上suju嘅時候
的確係最有熱情嘅 問題係冇錢
所以唯一一次係香港、仲係以13人開(雖然范已經被雪緊冇黎到)嘅演唱會就白白錯過左
范范係香港嘅fan meeting 都因為去大隊super show(當時大隊6月黎 范係9月黎)而錯過左
我同我呀妹一直後悔緊見唔到當時作為suju一員嘅庚爺同范范
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞