Super Junior 歡迎崔始源回家繼續門面生活相愛相殺討論區(7)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
嘩 估唔到咁快咁多人回

係ig見到佢地post練舞相已經好興奮

最鍾意佢哋成班人一齊
1106回歸啊!!!

Omg
好開心
仲要1106

好野!!!!

可信既? $M話未確定,定係其實唔需要理$M啲垃圾聲明?[/quote]
佢官方就話未確定 不過我哋成日都暴走 十月回歸都係先公布後同公司講[/quote]
佢地依家出新聞回應都係SJ label 同SM分開
SM話未確定個啲可以唔駛理[/quote]
SM初初乜野都否認先
唉唔鬼識qoute d咁複雜既野啊

發生咩呀呢位絲打

成日quote到好似上面咁
東海覺得他自己是🐳
在赫宰眼中東海是🐟
在藝聲眼中東海是🐡
(cr. teukables)
始源自己定其他人眼中都係🐴
赫宰係🐒

動物園咩,佢地全部打曬動物😂😂
不過又幾得意
1106回歸啊!!!

Omg
好開心
仲要1106

好野!!!!

可信既? $M話未確定,定係其實唔需要理$M啲垃圾聲明?

佢官方就話未確定 不過我哋成日都暴走 十月回歸都係先公布後同公司講[/quote]
佢地依家出新聞回應都係SJ label 同SM分開
SM話未確定個啲可以唔駛理[/quote]
SM初初乜野都否認先 [/quote]

我都係打左上嚟幾個鐘後先見到否認左 …
不過真係1106回歸就好啦
東海覺得他自己是🐳
在赫宰眼中東海是🐟
在藝聲眼中東海是🐡
赫宰係🐒

不過又幾得意

返翻去幼稚園咁
女裝外貌一位 投票報告
截至呢個comment 2/9/2017 13:08
希澈 11票
晟敏 6票
利特 2票
圭賢 2票
厲旭 1票

投票由27/8/2017開始,將於 2/9/2017 2359或金鐘雲絲回應埋完結
ps 如果絲打喺今晚之前應咗 咁就今晚完; 如果唔係就一直等到絲打應埋先完

計劃趕不上變化 既然投票差唔多咁就快啲完啦

Round 1係希大😂
round2要諗下😂
東海覺得他自己是🐳
在赫宰眼中東海是🐟
在藝聲眼中東海是🐡
赫宰係🐒

不過又幾得意

差🐰🐻
東海覺得他自己是🐳
在赫宰眼中東海是🐟
在藝聲眼中東海是🐡
赫宰係🐒

不過又幾得意

差🐰🐻

東海覺得他自己是🐳
在赫宰眼中東海是🐟
在藝聲眼中東海是🐡
赫宰係🐒

不過又幾得意

差🐰🐻

錯字自

發生咩呀呢位絲打

你個名
東海覺得他自己是🐳
在赫宰眼中東海是🐟
在藝聲眼中東海是🐡
赫宰係🐒

新專係咪關於動物
女裝外貌一位 投票報告
截至呢個comment 2/9/2017 13:08
希澈 11票
晟敏 6票
利特 2票
圭賢 2票
厲旭 1票

投票由27/8/2017開始,將於 2/9/2017 2359或金鐘雲絲回應埋完結
ps 如果絲打喺今晚之前應咗 咁就今晚完; 如果唔係就一直等到絲打應埋先完

計劃趕不上變化 既然投票差唔多咁就快啲完啦

Round 1係希大😂
round2要諗下😂

宜家冇round two啦因為拉開咗
之前因為第二名票數太接近
所以你係諗住重注希大?
170902 银赫IG更新: 🐶🐴🐥🐷🐵🐟
藝聲評論: 為甚麼我是小狗,我明明就是🐢
銀赫回覆:不是小狗狗呀,就是狗
藝聲回覆:你在哪兒? 我們面
對面聊吧

170903 藝聲IG更新: 🐒🦆🐴🐡 🌟 #superjunior
銀赫評論:哥是海星嗎? 也是 哥的舞蹈真的是不可思議 毛孩子 (註: 韓語中海星的讀音和不可思議相似)
藝聲回覆: 我的舞蹈長進了這麼多? 哇唔!
翻譯: 寶藍映像_FirstImpression

對面聊吧

170903 藝聲IG更新: 🐒🦆🐴🐡 🌟 #superjunior
銀赫評論:哥是海星嗎? 也是 哥的舞蹈真的是不可思議 毛孩子 (註: 韓語中海星的讀音和不可思議相似)

咁藝聲哥應該係章魚先係喎
對面聊吧

對面聊吧

仲有隻🐱係咪要錄節目所以無出現

發生咩呀呢位絲打

你個名

我個名瘋狂萬能key

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞