Super Junior 歡迎崔始源回家繼續門面生活相愛相殺討論區(7)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike
女裝外貌一位 投票報告
截至呢個comment 5/9/2017 0:03
希澈 13票
晟敏 6票
利特 2票
圭賢 2票
厲旭 1票

投票由27/8/2017開始,於金鐘雲絲打回應埋完結

計劃趕不上變化 既然投票差唔多咁就快啲完啦
第二次連登ELF公投
27/8/2017—5/9/2017
Super Junior女裝外貌一位二位
投票結果

一位係由無容置疑女裝最強,天上天下唯我獨尊嘅宇宙大美女希澈以13票高票勝出!!

至於二位就係由我哋永遠嘅迷你敏(屁敏) 晟敏以6票勝出

多謝大家踴躍投票希望大家繼續推post
以上圖均Cr logo

票數詳情:
希澈 13票
晟敏 6票
利特 2票
圭賢 2票
厲旭 1票
【朝鲜体育独家】MBC#哥哥的想法# 11日放送后终映 [可怜] 据放送界多位相关人士透露,mbc<哥哥的想法>于最近确认被废止,并向出演者传达了节目将被废止的消息。<哥哥的想法>在开播4个月后即被废除。在11日播出WANNA·ONE篇作为最后一期,之后会与观众告别。 ​​​

咁叫我宰加入做咩

唔係掛
雖然個節目真係幾唔好睇

都係因為赫宰先去睇

+1

赫宰係咪冇乜綜藝運
之前有個動物既節目同赤腳的朋友都好快摺左

強心臟係維持比較耐嘅
想佢有好嘅節目固定啊……labelsj搵得好啲啦
【朝鲜体育独家】MBC#哥哥的想法# 11日放送后终映 [可怜] 据放送界多位相关人士透露,mbc<哥哥的想法>于最近确认被废止,并向出演者传达了节目将被废止的消息。<哥哥的想法>在开播4个月后即被废除。在11日播出WANNA·ONE篇作为最后一期,之后会与观众告别。 ​​​

咁叫我宰加入做咩

唔係掛
雖然個節目真係幾唔好睇

都係因為赫宰先去睇

+1

赫宰係咪冇乜綜藝運

強心臟係維持比較耐嘅

動物個個開始覺得好睇就話要完
仲想睇李赫宰俾羊玩😂😂

咁叫我宰加入做咩

唔係掛
雖然個節目真係幾唔好睇

都係因為赫宰先去睇

+1

赫宰係咪冇乜綜藝運

強心臟係維持比較耐嘅

仲想睇李赫宰俾羊玩😂😂

動物個個其實幾好睇
仲有細路同狗玩個part d 細路超可愛

咁叫我宰加入做咩

唔係掛
雖然個節目真係幾唔好睇

都係因為赫宰先去睇

+1

赫宰係咪冇乜綜藝運

強心臟係維持比較耐嘅

仲想睇李赫宰俾羊玩😂😂

勁圈飯 好溫柔啊李赫宰

唔係掛
雖然個節目真係幾唔好睇

都係因為赫宰先去睇

+1

赫宰係咪冇乜綜藝運

強心臟係維持比較耐嘅

仲想睇李赫宰俾羊玩😂😂

動物個個其實幾好睇
仲有細路同狗玩個part d 細路超可愛

赫宰去特哥節目做下嘉賓先

快啲開返看你聲

唔係掛
雖然個節目真係幾唔好睇

都係因為赫宰先去睇

+1

赫宰係咪冇乜綜藝運

強心臟係維持比較耐嘅

仲想睇李赫宰俾羊玩😂😂

勁圈飯 好溫柔啊李赫宰

仲記得佢比羊噴

唔係掛
雖然個節目真係幾唔好睇

都係因為赫宰先去睇

+1

赫宰係咪冇乜綜藝運

強心臟係維持比較耐嘅

仲想睇李赫宰俾羊玩😂😂

勁圈飯 好溫柔啊李赫宰

仲記得佢比羊噴

好靜

我一係ig見到張相又諗起首洗腦歌

金希澈真係好岩呢啲煩膠野
好想知佢地幾時cb 幾時演唱會
好想買定機票
170906雅拉姐IG更新圭賢相關
令人驕傲的 兒子 這麼想吃炸醬麵嗎? 感動與荒唐交織的眼淚的修業式,射擊全體一等,模範賞,受苦了,辛苦了,了不起,我的弟弟,豎大拇指,已經三個月過去了

Cr cup_20190524

點解我家入伍既全部都有獎拎 好叻豬

好恐怖啊其實 望真啲真雪炫係後面
好想買定機票

可以說走就走真好
170906雅拉姐IG更新圭賢相關
令人驕傲的 兒子 這麼想吃炸醬麵嗎? 感動與荒唐交織的眼淚的修業式,射擊全體一等,模範賞,受苦了,辛苦了,了不起,我的弟弟,豎大拇指,已經三個月過去了

Cr cup_20190524

點解我家入伍既全部都有獎拎 好叻豬

圭嘅胸膛
好想買定機票

可以說走就走真好

就係要拎假先想快啲知

好恐怖啊其實 望真啲真雪炫係後面

https://youtu.be/iZGX4c0j0xY
我家男人個個都咁快手
退伍就即刻拍劇

好期待!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞