【最大戰犯即討撚】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCCXXXVIII

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
咁得5個換人名額 可以點

可以半場/50分鐘換唔係70/76分鐘換,對你黎講係咪好難理解?
同埋五個人唔夠換咪即係放正選個陣無考慮到輪換點安排
家陣歐聯得一場踢?
浪費羅美路嘅努力
ok👌👍
藥搶到佐大哥犯錯 就即刻傳到俾孫狗入到波
耶搶到對面犯錯 就射飛機
快D搵人道歉啦
阻住討論
確實vieira 目前可能更適合踢 後備
但harvetz 攞到波有咩用 都控唔住 而且都只係頂到下 唔係真係護到
其實kai哥一出黎已經接到raya d波
你事撚但有youtube望過下星期三場歐聯應該都知佢開出黎有3/4係kai拎
上半場梗係傳唔到 都冇人接到
又話raya吹大

你老味其實幾時開始睇波係會捉人錯捉到咁
明明以前不嬲失左波果下先會搵戰犯
而家進化到打富咸失球又可以追蹤到真高輸角球在先
又可以屌raya咩唔撲出底線 明明就真係唔多關佢事 對中堅好似冇問題咁
呢d咁撚on9嘅睇波文化係咪阿po即討先有
都唔撚知係睇倒帶捉人定睇波
3年已經過哂
達狗而家只係走數
搵嘢嚟講 半場一出嚟係全世界都未知佢傷先問做咩換啫
傻明顯出嚟做dirty job
因為佐防守太weak
ok👍👌
講完出嚟有冇笑
今季真係唔好咁大期望 最佳奪冠機會已經係上季
奧哥上場踢足
今場前30分鐘放晒D氣仲奶埋牌
之後西足全場
點解唔俾機會旺拿尼?
無人講110?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞