【最大戰犯即討撚】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCCXXXVIII

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
冬天華荷域嘅
Overreaction FC need to calm down. Rice, Partey, Martinelli and Trossard are literally both our DM options and both our LW options. Four key players out would stretch any teams’ depth. Flush this one. Beat Bournemouth and get everyone back healthy for City. We will be fine.
更加唔覺啦 吹到咁
不如講下12月買咩人好過
係咁㗎啦 人地成條分析team研究點打你 曼聯車路士都弱咗好撚多
做恐懼撚都唔得?
Overreaction FC need to calm down. Rice, Partey, Martinelli and Trossard are literally both our DM options and both our LW options. Four key players out would stretch any teams’ depth. Flush this one. Beat Bournemouth and get everyone back healthy for City. We will be fine.
啞左
正常人真係唔會屌Kai 但達就有保留 上場對psv chur咁盡 今場白又打足富哥又唔用 奧哥下半場又係已經冇哂氣 寧願Kai換奧留芝腸/換我我我落場搏下 nk有得踢成場又係笑話 下半場仲要波都搓唔到出去
東尼大哥
76分鐘換第五個
70分鐘前換走四個主力又唔撚叫早?
半場換撚曬陣間輸返轉頭係咪你條撚樣賣老母嚟埋單呀
華狗咁廢 東尼大哥仲好啦
stop copy & paste啦
主場打和 北倫敦打比
表現又差
就算傷到出b隊 都一定屌得㗎
咁其實你換個角度睇 esr咁耐冇出
呢場咁重要 點會排佢出先

上個post勁多話咩佢一出黎好勁點解唔出呀
你老味咁都得
大佬 你96分鐘先出黎屈人地空體力條嘅
唔勁就真係冇撚得救啦 係咪先
我其實只係想問係咪香港班旁述冇講咁解
冇屌你
沙哥係中場根本就好重要
又硬凈,小傷
係今季閪黑姐不過,3件全傷依家
得返隻係雪櫃拎返出嚟嘅佐仔同埃及吉祥物
好快見埋奇異果防中
冇人放直線,剩係左右兩翼妹返出黎
買黎有閪用
都係要check左先知
不過之前saliba背傷一搞就幾個月.....
有Henry贏撚咗
轟保持水準喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞