【最大戰犯即討撚】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCCXXXVIII

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
佢喺VAR房
唔好講達狗唔開心野 講下愛蛇又贏波第6了
大戰出藍,平時用raya
藍心理質素勁好多
拎聯賽盃算喇
佢皇蘇都冇得踢
Nk炒單刀已經係今場高光時刻
其餘時間都係鳩跑同隱形
添巴受傷:點解一早知佢傷唔換走佢
飯受傷:點解要換走佢

你地班撚樣唔該死全家
都無g點接應 同埋熱班黑腸好撚搶得撞得 我地輸身位體能
終於明白利狗謝四跣腳個球嘅感覺
班獸醫死撚晒佢
Overreaction FC need to calm down. Rice, Partey, Martinelli and Trossard are literally both our DM options and both our LW options. Four key players out would stretch any teams’ depth. Flush this one. Beat Bournemouth and get everyone back healthy for City. We will be fine.
hopefully not
唔係好肯定
藍哥你信佢拍到個下單刀?
Now 個講波佬上半場話法拉跌得多過踢
Paul tierney.
其實一路都話要買前鋒
但佢買傻
Overreaction FC need to calm down. Rice, Partey, Martinelli and Trossard are literally both our DM options and both our LW options. Four key players out would stretch any teams’ depth. Flush this one. Beat Bournemouth and get everyone back healthy for City. We will be fine.
香港旁述見換飯都只係話唔清楚係咪有傷 依家睇波唔係聽英文旁述又唔會一路睇波一路㩒電話都有罪
知道係傷咪冇人再屌囉
我就冇份屌換飯嘅 純粹自己都係半場見換飯一頭霧水有個句講個句啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞