【最大戰犯即討撚】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCCXXXVIII

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
Nwaneri is the answer
其實佢個總結 都幾啱
一早都講咗 週中其實應該輪換 反正psv
但啲人話曼城都full team
我當時話曼城週末踢森林 我地踢熱刺
6年黎第一場歐聯都要主場 點輪換
Raya
Tomi-Saliba-Gabriel-Zinchenko
Captain-Jorginho-Vieira
Saka-NK-Trossard

呢4個係 我認為可以換既地方
分別取代white/rice/harvetz/jesus
踢psv 綽綽有餘 而且最重要既人都仲喺度(saka/odegaard)
上季先和撚完
未踢點撚知輕鬆456呀

除咗nk換jesus比較大影響之外,其他替換 踢個psv你覺得會差好遠
psv賣咗好多人 唔係上季個皮
一陣輸左會唔會又比人馬後豹
添巴受傷:點解一早知佢傷唔換走佢
飯受傷:點解要換走佢

你地班撚樣唔該死全家
你勁怒
其實我冇mon其他隊嘅post
係咪贏到就一定要捉戰犯架?
KAI 007
今場基本上大半隊都踢得好差
啲全波成日斷 O8 直頭好多時候都唔知做乜
唔該搵個人出嚟道歉 唔係我會洗到1001
奧隊攰到仆街玩唔到短
似上年鏝咁? 後上壓力冇咁大?
對唔住
你有撚病就食藥啦屌你老母
啲即討狗真係覆都費事
LLLL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞