【最大戰犯即討撚】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCCXXXVIII

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
點解唔俾機會旺拿尼?
成日輪換輪換
打fm都唔會換得咁癲啦
出佐之後真高下半場大部分時間都係逗後
Arteta says he's hopeful Rice's injury isn't serious but adds "it's strange a player like him asks to come off because he's uncomfortable"
其實換走韋拉都唔係錯晒
佢上半場都唔夠撞
佢估kai 都係想加強對抗性

佐換rice就冇計,傷逼住換
點估到佐食屎啫

要屌就屌佢唔早換入esr 同Nelson,仲要唔換富
同埋佢應該收起NK同奧哥
唔係收耶蘇囉
依句野好熟口面 上年好似見過
即係你自己都覺得要食
今年2023年
對手個名叫哥狗唔係廢蛇
左翼前鋒咪再出jesus + nk
冇好過
Arteta says Rice came off with a back issue. Adds "hopefully not" that Rice isn't out for any period time, but he could not carry on today.
頭45分鐘個打法根本要出傻
老撚開長唔擺佢真係on9
其實全部主力都續哂約
keep住就前四都還好
始終拎英超要好大穩定性 得曼城做到呢點 年年都咁勁
講真冇巴丁冇托沙係咪一定要文耶穌打邊先?
nk都冇機會,試半場唔掂都應該換下啦
史密夫路nelson又唔用
Sorry啦乖 唔好再洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞