【最大戰犯即討撚】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCCXXXVIII

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
句盲頭烏蠅真係講得好好
睇見nk飛剷龍門嗰下心諗佢係咪痴Q線
佢成個剷人動作根本唔會攞到/射到波,根本冇建設性
再講佢嗰下唔紅都偷笑,紅咗嘅話仲踢乜春?
剩返嘅比賽時間已經唔記得nk做過啲乜
死敵還死敵,想贏對手係應該,但有勇無謀亦不足以成事

同埋達狗未必係養大咗球迷胃口,事實上上季之前嘅10年都已經睇到隨緣
只係上季頭2/3季嘅成功令唔少人重生咗久違嘅希望(當然有希望就自然失望,而且希望越大失望越大),而今季留咗大部份主力(就係冇咗最重要嘅沙哥)駛咗大錢,理論上強化咗陣容就自然會諗再衝冠
不過今季已經打咗近1/6場次,都冇一場談得上打得好,唔駛再有期望

呢場對手係熱狗,身為阿狗永遠都想贏
但隊波咁嘅表現真係有1分都偷笑
咁嘅表現點對得住球迷?
埃及成年無踢過波 操左兩星期就換落場
所以佢啱打純cm位?
東尼?
你又唔好咁過分 出埃及真係輸兩多錢重
我同你打逆風局雙防中好撚穩
如果呢65萬係轟左落隔離Szoboslai
佢派膠呢下有幾秒時間空晒任傳
都無壓力
我地差利兩分 差曼城四分
但都要睇人哋想唔想
唔好賴呢啲啦,球員就係要隨時候命啦,有機會比你上嗰陣就要發揮
但我對佢呢啲咁有經驗嘅老將嘅期望係應該隨時準備好自己
佢應該好清楚足球嘅世界,機會唔知幾時會嚟
我知match fitness係要落場先有,但係嗰球可以簡單處理佢自己將佢複雜化
簡單啲講
用筆錢買藥
藥就唔會踢熱狗
我地亦唔洗要傻狗
達狗責無旁貸
同埋啲戇鳩訓練強度只會傷更多人
搞咁多乜鳩換龍滿城風雨
執返好條中場再講
1.東尼大狗
2.奧斯文
3.華荷域
條肥閪唔識聽英文旁述?
冇計 本身點會諗到佐狗咁有經驗
都可以踢得咁騰雞
你出件u21可能都好過佢tim
係要等藥逼埋黎
諗住撚鳩佢
你要唔要自己google下今季共總有幾多過人落過場先
換人又屌做咩換人 到底想點撚樣
即討手腳真係帶來好多歡樂
照返呢個邏輯出旺尼就唔會失第二球=> 贏撚咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞