【最大戰犯即討撚】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCCXXXVIII

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
換耶留nk個啲唔再討論
係估唔到傻哥唔係打正選
不嬲覺得傻哥暫時完全唔符合身價
但打熱狗搶中場出傻哥正選好似好啲 起碼硬過芝腸?
如果飯唔係傷左要出佐然後傻哥做dirty work
傻哥應該七八十分鐘先有機會踩草
呢場真係唔太明點解芝腸正選 體能問題?
無計。我地太識波
拎到再講
跪係度幫佢含撚
不敗真係難啲喎 鏝仲有歐聯要爭
大戰出winning XI
絕對認同,係歐聯同再上場
係咪可以輪換更好
S7 賓白 奧
呢三個位

場場踢足咁
見到斷氣都冇換,S7個位冇人冇辦法

有表現既耶又收走,NK 比TS榨乾又唔換
攬傻配合yoyo高波冇問題,正選又唔出傻
咁樣又係咪調動有問題
應該得阿仙奴先會。。
有 Taylor Swift 點撚忍呀
理性講句raya 啲positioning真係有問題mark 兩邊係成個人貼住個柱 根本返唔切中間撲
@收嗲狗
我岩岩見到陳海雯,著住阿仙奴波衫,好濃妝,老態盡現
啲人鍾意一言堂
你守開龍我選擇信你
認同 但失球波基本上真係唔關佢事
燒埋佢真係好on9
盾?唔好玩啦伍寶
從醫學角度討論,Kai 3年高咗7cm,佢自己係會覺得身體步伐有啲陌生同奇怪,所以大家見到點解佢跑步咁奇怪,成日差少少先到位
上季一路去到作客猁都有統治力
季中失分冠軍隊隊都會有嘅啦
唔通真係114咩
踢唔到上季/鏝嗰種統治力都幾難再挑戰英超
大佬 你仲傻過傻哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞