食兩餸飯食到改變左自己消費觀

370 回覆
2509 Like 73 Dislike
邊間都係嘅喇
其實你有冇發覺你講d野一落大巴大巴打落自己度?
首先你話味精有害 我同你講重手落味精得多咪喉嚨乾 你叫我prove 我prove你老母咩 上面個位巴打都話可能其他野出事 邊個知 最大可能性咪味精因為平 間間都會用

跟著你就開始話鹽先係搞到你喉嚨痛 又話味精鹹過鹽 柒撚到咁樣俾人笑又話人地spin 好心你啦 唔係得我笑你架

後尾又話乜撚野負皮又俾人圍住黎屌又粗口 依d野咁撚on9 真係估唔到你講得出口 最好笑係咩 最好笑係你自己咪又係講粗口 又俾人圍住黎屌扮睇唔到 c&p完拍拍籮柚又走左去唔同人解釋 人地問緊你野 叫你google唔好咁撚柒呀
學你姐 又負皮 又俾人圍住黎屌 00後文化
我用味啉
咪同你一樣圍住比人屌扮睇唔到 一樣姐 再者我一早問你prove唔prove到人用乜味精 你同我講最大可能 我都可以話最大可能用鹽 鹽唔平? 可能可能
我都好想問下我點樣俾人圍住黎屌 得你同另一個 同埋我有覆佢
你呢 你er都唔敢er啦柒頭 上面同你講緊唔係傳統味精呀 你駁撚左未呀柒頭皮
其實見到你話乜撚野味精鹹過鹽已經覺得無咩必要再討論落去
估唔到你柒撚到咁 仲突個頭出黎俾人笑
我非常樂意繼續睇你死雞撐飯蓋俾多d人睇下你幾撚柒
附近得岱民
食到厭
我柒極 咪第2 3個回覆同意左你提鮮觀點 係你要柒到尾姐
所以我比多幾倍錢去餐廳食,咪就係想食返個質素囉,同埋服務
可惜冇
味精鹹過鹽
咁撚基本既知識都唔知學人講味精 笑4

你係咪又睇唔到?
我都好想問下我點樣俾人圍住黎屌 得你同另一個 同埋我有覆佢
你呢 你er都唔敢er啦柒頭 上面同你講緊唔係傳統味精呀 你駁撚左未呀柒頭皮
而家連登真係成班大陸仔
成日都見d人係咁講昨天
邊到
幾好,又平又大份。
me too

高油高鹽都成班人吹奏
絕對係,有啲收人70但整得難食過兩餸飯,檢討下都唔知有冇用,想幫都幫唔落。
上面仲有個話咩起碼
去貨快 食物相對都新鮮啲
出街食飯講乜撚嘢健康 除非你餐餐出去食雞胸西蘭花
間中食下都OK
去流快既2餸真係好食過好多茶記
唔明點解咁多負評
連燈仔都咁唔健康?
平係平 但係真係唔好食 叫勉強放得入口
d咕嚕肉好似柴咁 鞋撚到
有埋成條倉魚先 $35抵到爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞