食兩餸飯食到改變左自己消費觀

370 回覆
2509 Like 73 Dislike
望下上面人地點答你 以你既認知 兩個或以上既人同時駁你=你俾人圍住黎屌喎

唔似你咁有學識 一出聲就比人圍住屌 收負皮姐 重覺得自己好威 世界自我中心到

依個時候梗係又要用番你既金句啦
你太激動、佢太傳統囉,
明你兩個個出發點係咩的

味精咸過鹹係有d odd的
佢嗰d食到頭痛喉嚨痛係因為煮嗰個鳩落味,同件chemical 本身無關。

傳統偏見係要時間慢慢拆解同推翻的
好撚煩無論講咩都實有你呢d 小柒頭衝出嚟以為自己好牙尖嘴利
呢個係講緊日本味之素msg嗰類味精
本身呢幾年味精無害論就係日本嗰邊味之素澄清嘅文嚟
你sure而家香港嘅平價大陸水貨醬油係同一樣嘢?
你唔知上年海天味業發生乜事自己google 下
咁我係咪要學番你 哎喲開始顧左右而言他喇? 笑到仆街

我唔識煮野食 都知味精唔關口乾事啦 次次回覆要我兜番去你最初第1個發言 spin到on99

我一早講撚左味精鹽溝撚住用啦 會唔會完全0鹽呀 1份味精+1份鹽係咪重味過2份鹽呀 激進仔 唔好再spin啦

我講到口乾啦都 唔知係咪太多味精呢
溝撚著用 咁同你話全部用味精鹹到仆街有咩關係
好肉酸 死雞撐飯蓋
個個都睇到你話味精鹹過鹽幾撚柒
喂你講乜撚野粗口呀
上面又有人駁緊你呀懵撚 google完 c&p 就想走左去?解釋下喇 你俾人圍住黎屌喇
食落肚都係一樣,正在一下舌尖快感,還是自覺成功人士生活精神高潮?
解咩釋 我一早認同左你話提鮮嘛 咁個咸味係味完全同味精冇關係呀? 唔係呀嘛係咪呀?

好過你一開波就指住味精話佢搞到你口乾啦真係唔知邊個柒d
#277 279 ching又盲撚左?
咁你prove左米線鋪用邊隻未? prove左再上黎講講?
我prove左 味精係鹹過鹽 同埋你俾3個人屌緊喎 算唔算係圍住黎屌?
同埋你講咩粗口? 信唔信我俾負皮你?

是靚平 兩餸飯 $35
你up乜呀 你prove左味精咸過鹽???? 喂 師兄冷靜少少 你spin到自己暈陀陀啦
你連反話都唔識睇 要人畫公仔畫出腸果然係弱智仔
通常00後先咁撚弱智 唔怪得8大都考唔入
係喎 原來係反話喎
屌 連登真係好撚多弱智
貴咗啦,我嗰邊廿八蚊
突然覺得屋企餸其實都唔錯
谷氣谷到自己都唔知自己打緊乜 之後話自
己反話 睇住身體呀 喂 我好口乾 唔知係咪覆你會有味精入口
好明顯成個回覆都串緊你自相矛盾啦傻豬 00後係咪真係無腦架?
咁又係既 依家dse咁撚易 8大都碌唔到入去可能真係弱智
其實有冇發覺你一直spin緊其他野 我都懶理 你都繼續係度spin spin極你都係柒左係話味精搞到你口乾架啦老友
你條廢柴間鋪係咪比兩餸飯攪到執左笠

兩餸飯店有份搞死香港夜晚既經濟
https://lih.kg/3471155
又00後 又入唔到8大 講咁多唔關事既野 真係辛苦你搵咁多料去spin走自己柒
可能唔係傳統味精
落添加劑例如啲醬油有核甘酸二鈉
就會令人覺得啲鹽更加咸
我又唔覺佢錯得哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞