[堅定不移支持坦] 嫚聯 x 基達菲 終極FF未來吹水區 [2439]

1001 回覆
48 Like 20 Dislike
我覺得以上所講嘅領隊都唔好,請翻費sir出山,應該喺曼聯鞠躬盡瘁,死而後已
場閪波 真係閪撚到癲
武肺復賽嗰半季算係近幾年曼踢得最好睇
55分鐘追返1-1
一路磨撚到完場都唔撚換人
加時出返黎都唔撚換
去到100分鐘先換第一次
116換第二次
123換第三次
廢鳩so9想平反就食屎啦
膚淺到
圍住砌陣講緊要保護一個球員既弱點同放大優點
唔係有出場時間就夠

所以就係你啲傻西話俾足機會辛祖
忽左忽右忽前忽後
後備入嚟俾你當快馬9跑又俾足機會
究竟睇v92催眠式控球輸1-0好,定坦克式transition play一拎波就長傳搵福輸3-1好
果陣連Mcfred 都勁左
究竟係咩事
唔係話撐佢
但換人調動唔覺得有咩問題
盃賽決賽打得保守啲係好正常 隊隊都係咁

而且曼聯本身full team仲要先失一球
追返一球之後既換人緊係會保守啲架啦

唯一爭議就係用返DDG個到姐
但未至於係廢到傻既領隊囉
而且唔出DDG之後輸左
又會有人話做咩有個金手套正選唔用架啦
想睇上季坦克式控球進化版
入左一球就守,守到輸番球就磨
磨到12碼
咁咪屌幾憶落去買超班前線踢球星波囉,大把豪門係咁玩啦;依家一樣都係屌幾憶落去,但買d荷甲仔比個少帥玩幾年建立體系

曼聯係要玩即食玩glory hunter架啦,根本成間球會既體系由fans base到高層就係咁,但依家又要扮野走去搵少帥建立體系咪兩頭唔到岸碌柒咁,短期無成績係咪真係支持先?連登圍爐咪話ok支持囉,奧脫福上場都boo到你仆街啦。
36歲回緊塘嘅朗狗
除左finishing (間歇性)仲係top
仲有咩優點值得圍住佢黎砌陣
踢13個咪得
嗰陣般奴仲未鳩放長傳
我地失球先架
Top條撚咩 上季歐霸對google隊餵到埋口都唔入
認真,你覺得今季中場正選仲會係大力神同米路咩
米路都可能會睇多幾場,大力就一定係迫於無奈嘅選擇黎啦
中場傷撚哂先無法子
你肯定普巴係摩老想要嘅?
Sor 記錯,不過成場波真係好保守,保守到以為對面係皇馬,論實力冇可能差過對面,唔需要打到咁,特別係追番後就更加保守,完全係等十二碼既感覺

等十二碼又唔換番清新出黎,係人都知ddg 12碼差架啦
咪咁啦。。。
我已經盡人事加埋間歇性
參考埋佢再上一年偶有佳作

我呢兩個post一路提歐霸google隊果場
佢都當睇唔倒都係費事再提了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞