[堅定不移支持坦] 嫚聯 x 基達菲 終極FF未來吹水區 [2439]

1001 回覆
48 Like 20 Dislike
前幾場都有自轉可以接應到啲長傳
今場得海倫
如果無賣fred, 41212 有無得撚

福 龍

fred mount
是能但 x 4

你覺得佢踢得好 唔撚係呀
真係有光環係唔同啲
其實Fred仲有人提都係因為中場多傷兵啫
佢冇走跟住踢返熱身賽啲表現個班友咪又屌
你覺得出龜唔會一樣柒
起碼唔係帶傷上陣先啦
下場又唔係對強隊
等短馬抖下再拎返個狀態有咩問題
D人好極端嫁 對強隊一定要low block防反 901
對妓拖慢晒對面明明戰術勁有效
係衰offside 冇運同死球柒先要輸

現實中有咩隊打強隊就防反一套 中下遊就傳控一套而又打得好?
根本只會高不成 低不就
下場拜狗喎
弱隊?
上場咪打41212
邊路變左無人之境
有時唔係得撐同唔撐
中間果段時間果段過程
冇人知會係往咩方向發展

其實講真果句曼聯, 曼迷, 領隊, 球員做任何決定
都會俾傳媒同網絡無限放大
最終咪又係驚彈返起就冇得笑

你都識講曼大把問題
真係需要花時間理咁多外界既聲音?
而且99%聲音都useless
其實呢球正路係咪唔應該用雙手

自膠 我意思下場英超
(個人經驗)照計踢龍呢啲飛撲係應該單手,因為可以延伸遠啲
你迷蘇都唔係咁呀?仲出麥麥送正選
又一個手法唔正宗
兩回事嚟
短馬華仔容易傷
無理由要佢地全勤
好快就要4線作戰
英超打弱隊出下麥隊咪當俾佢地抖下
而家除咗盧頓錫菲聯仲有邊隊弱隊
On9,呢度唔係常規主力根本就得AdingraMarch休息,巴拉圭球王受傷先出佢

Steele舊年Sanchez反面之後打撚咗成半年正,Lamptey La子都係主力輪換球員,係上季多傷,V. Hecke潛力新仔培養緊,Dahoud今年新嚟,熱身賽都打得多
般尼都弱啦
摩佬淨係識防反根本都市傳說黎,打弱隊佢咪一樣攻,只係到尾段佢會縮姐,哥迪奧拿依家都玩角球旗啦,摩佬英超三次冠軍喎,你睇返果陣轟對中下遊真係打緊防反咩仲有帶蝗破埋入球紀錄都比人講淨係識守

老實講,唔好幻想曼聯可以好似鏝阿痢咁build到一套打法,我地最大問題係球迷,全英/全球最大球會呀,輸一場波都鋪天蓋地既報導啦,仲覺得真係有空間去建立咩咩咩high block打法? 人地可以輸兩三季去build隊波,我地唔得,等於哥迪奧拿係拜仁都冇時間build隊波,拜仁同樣都係一季都唔衰得。

你地幾隻連登仔就話可以扮唔志在成績比時間坦克姐,出面班球迷點睇? 股價點反應? 贊助商肯唔肯等你輸兩季慢慢build? 贊助商唔肯咁你問格拉沙拎錢? 明顯地我地唔會有時間比教練執兩三季,最簡單係學轟之前咁,搵即食教練拎一兩個冠,一唔掂咪又炒左佢再loop過。

所以請摩佬果陣我覺得係岩架,咪不停搵大牌教即食咪得囉,曼聯又唔係無錢請教練,點解要搵埋D咩名宿少帥黎花幾年建立體系,事實係我地球會環境比唔到時間人建隊。
成班有啲質素都容易傷,踢條撚
咁咪永遠都唔會拎到英超
季季吊車尾前4
駛大錢 個個黎9踢
所以咪話只有踢走格狗 先會有復興的一日
咁佢冇錯嘅 短馬冰人冇可能全勤
不過出得龜就預咗個場啲迫搶 控球可以收皮
啱呀,所以個point未就係曼聯費蛇之後都係一個commercial brand only, 唔係football club
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞