[堅定不移支持坦] 嫚聯 x 基達菲 終極FF未來吹水區 [2439]

1001 回覆
48 Like 20 Dislike
你未睇下而家摩佬有冇大會請囉
打high block 同 transition 係大勢所趨,你要贏英超就係要轉打法
防反唔係唔得,歐聯一場半場可能偷到雞,英超你對中游點撚樣防反呀
support ten hag
坦好似後費勝率最高
點解第二季5場後就要雞
問題佢回塘
摩二爭唔到冠摩三就捉鬼失更衣室
講得出呢句即係你都冇撚睇曼啦
今季踢5 場就衝出嚟抽 上季有進步你班撚樣啞撚咗?
你拎數據出嚟班印象球迷點駁呀
同埋講坦踢「傳控」 個班係咪冇睇波,傳控係哥狗同白個種,坦想踢ge 係高位壓逼打transition 係更類似Kloop個種
———————————————
Semra Hunter說道:「巴塞正在關注辛祖的情況,但是1月份離現在還有一段時間,所以還會有很多變化發生。」

「例如辛祖和坦哈格的關係會修復,還是會繼續僵持以至於辛祖需要離開曼聯。此外,還需要關注巴塞的財政狀況。巴塞的工資帽被減少了大約4億歐元,所以對他們來說,引進辛祖可能不是一件簡單的事情。」

「很明顯,這將是一筆租借交易。他們可以效仿加泰引進格連活特的方式,由曼聯承擔球員的部分薪水。」
———————————————

一係用fdj換
死撚開啦
坦點柒都唔到朗狗仔喺到9up平反
當年哥帥同妓達咪又係俾人笑到臉黃
妓達唔使講

最記得巴禾去到曼城派膠
咪又係幾個post笑鳩哥帥
出去同班友講幾句,發覺基本上9 成都冇睇曼D波,d point 全撚部都係19 page d topic point, 純粹想抽水

抽水冇問題,踢得屎就遇咗比人抽
係做得肉酸
比左offer又收返
比海倫應該會比人截咗 可以比後
你咪好能fun
砌贏哥狗sob 仲勁啦
半傳射尾柱有機tap in到

好似呢啲page咁
坦sir幾時有因為馬仔早到而‘’趕‘’走馬仔?
上季就3142
好幾個球員都搵到自己定位
越踢越好

今季球球般狗9掉
唔係搵福就係garnacho/antony 哨
買個控傳型門將就剩係同中堅猜波

你冇成績
轉會窗又亂咁嚟
都唔屌得?
72M丫傻西
有potential唔等於值
support hen hag (to leave)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞