[堅定不移支持坦] 嫚聯 x 基達菲 終極FF未來吹水區 [2439]

1001 回覆
48 Like 20 Dislike
公海啲人仲肉緊過我地fans
打開連登fb全部都係講onana 幾場失幾多球
某個踢唔到嘅球員做到
咁多人支持牙朗ddg
點解無歐洲隊簽佢地?
最攪笑係坦蛇咁廢又吹大咗啦,佢地應該支持長期教曼聯,點解要反坦
我曼以前吹奏ddg嗰陣 佢地就話人地唔係top嗰幾個 到依家換左龍 佢地又講到我地唔要ddg係抵死
因為想睇我地又換領隊跟住又可以笑咪一鳩樣
佢哋之後就幫格狗講說話㗎啦,由佢單機啦
流川福會舉中指比球迷
摩佬最大鑊既唔係戰術問題 佢打防反的確有成績
但佢套管治模式係一定要捉鬼+買即食老野+壓住班後生
而且好易同高層反面
成個package 其實都好不利隊波長遠發展

咁樣既情況下用我交學費比蘭蛇坦蛇卡蛇仲好啦
直頭當公海係fb弱智page就得,啲人純粹為笑而笑,同佢哋嘈嚟都晒氣,呢頭話呢十年格拉沙年年課咁多錢買人,班曼狗喺度仲鬧格拉沙,轉頭又笑曼聯年年做水魚,買埋啲高薪垃圾,但佢哋又冇諗過搞轉會嗰個就係格拉沙嘅親信,導致曼聯做水魚,買垃圾嘅源頭就係格拉沙,所以佢哋笑曼聯單純就係情緒發洩,為笑而笑,同佢哋嘈冇意義
有祖做老豆 個ig留言個個叫佢唔好打老婆
林作: 大家有咩可以做呢? 就係面對
勁撚多反曼迷so反坦喺度Mon post
屌你又唔敢出聲 淨係喺度派like比同類
以為依度Facebook?
第一季聯賽第3
聯賽盃冠軍
足總盃亞軍
歐霸8強
英超除鏝得我地有盃捧合格有突

今季成績係差咗,但暫時都係開季,加上有上季光環,未到要炒既地步,到季中都係下半版就另計

認同你唔想郁d就炒領隊
再換領隊,又重新loop過所有野
始終佢買咗既人又唔知啱唔啱新領隊用

戰術睇得出係有料到,不過防守就真係麻麻地
想睇福狗比人指住黎屌佢唔交波 冇團隊精神
般爐點夠麥湯打
點解你要理佢地講乜
太陽報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞