[堅定不移支持坦] 嫚聯 x 基達菲 終極FF未來吹水區 [2439]

1001 回覆
48 Like 20 Dislike
V92條撚樣個陣為傳而傳嘅波 根本都唔算叫有form
個陣炒佢絕對係啱 只係唔應該請摩爹姐
唔信
講起V92條撚樣嘅禍害 我諗今日曼啲球員成日唔撚跑 唔撚走位 鐘意企定定 都係關佢條撚樣事
般尼入波嗰件紅左?
呢度我睇法有唔同
當時炒V92,請摩
我一度覺得有希望
因為摩佬既往績
結果最盡就係教到亞軍
佢仲要話呢個亞軍係佢最大成就
之後炒摩,請sob
呢兩任買咗幾多水貨?龜?冰?Fred?Sancho?
V92買落既有咩人?都冇幾多個喺度啦
馬而家廢咗,係Shaw仲有料到
佢提拔既福就一時時
摩佬清v92 買嘅水貨
蘇sir 清摩佬買嘅水貨
坦sir 清蘇sir 買嘅水貨
基本上每一任都係幫緊上一任執屎
V92 d 成績水份極高
個兩年傳統big 6大跌watt,連李城都拎到英超
競爭咁細佢拎第4第5根本唔合格
今場嚟講唔算好廢啫,隔籬個Mangala就真係麻麻,同埋Montiel攻又黑洞、防又俾對家左翼撚到成個傻閪咁
椰子 V92 摩佬 蘇B
留低嘅禍害黎講 椰子應該算最少 當然 佢都係留左一年都冇
入波條友係Amdouhi,紅嗰件係Lyle Foster(好似打咗三場英超入兩球)
其實踢摩佬防反有咩問題
佢玩防反可以砌贏哥狗喎
做乜咁執着要傳控
如果砌贏佢攞聯賽冠軍,攞歐聯,咁就係囉
但結果呢?係贏到一場呀,仲係反勝3:2贏得好精彩
但穩唔穩定?
後尾咪證明左佢隻防反唔掂
對哥狗豬左幾條街
反坦果d好明顯:

A. 朗狗仔
B. 迷迪
C. 無睇波
D. 以上皆是

我就起碼下季都係咁差先諗佢適唔適合
如果佢而家比人兜,只係佢deserve better
都未比夠時間佢砌
咁快話唔穩定
佢教轟果陣唔穩定咩
干地 杜曹 高普都唔係打傳控
佢地攞唔到冠軍咩
講到一定要踢傳控先係最好咁
同佢講時間?佢第3季例閪喎
森林 都唔知踢乜叉 成隊係咁交失波

之後就係咁不斷俾般尼爆左右兩邊

森林靠主場雞幫手執番一分咋
我怕我地都比呢隊般尼爆左右兩邊
再cut in中間任射
森林好似冇個成走off-ball、傳到波同控到吓波嘅中場中咁,Hudson-Odoi嗰邊都還好,Elanga就真係被isolate得幾緊要吓,Awoniyi回後都造唔到波嘅情況下,冇乜配合、傳波斷得多都係意料中事

今場Koleosho又上晒身,加上Montiel廢先搞到森林右邊防守災難級地差,印象中左邊反而比較靜,係Amdouhi half-space位迎波轉身就過呢啲幾有威脅。
摩佬個陣咁既人腳,拎到霸氣盃已經還神啦,第二年呂布傷走左,更衣室無王管,普巴造反兵變就無計了,摩皇時期咁既人腳,破入球紀錄都得,不過帶個時既曼同利記唔擺大巴玩鬥攻,飲7喜囉
出面班反曼用屎眼睇波,個個睇19 page 同highlights 就當睇咗場波,講嚟都sai氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞