[堅定不移支持坦] 嫚聯 x 基達菲 終極FF未來吹水區 [2439]

1001 回覆
48 Like 20 Dislike
迷朗就去睇沙地聯啦
入嚟托柒咩

朗狗都無當過曼聯係咩
我地亦唔使當佢神檯級咁棒

如果齋撐朗,唔係撐曼聯就好行夾唔送
摩狗迷去翻羅馬狗竇啦,有幾弱智先會到2023仲迷條回塘狗,不過呢個世界硬係有堆弱智,連sob都迷
其實係,唯有等隊波慢慢好返,曼一輸波預左俾人抽
呢到轉做基達菲區算啦
曼聯快啲摺左佢
嗰兩場真係好好笑, 下半場一換福馬即刻改變戰局, 最記得有球 柒頭朗 左腳左邊想射遠柱,最後俾福仔撞入, 條友個樣嬲撚到, 之後一秒變面同福慶祝
負評果條朗狗粉谷住谷住又唔敢出聲
宜家咪睇下藍斯度同raya單野點
餵到牙朗傻都入唔到上面條朗狗仔仲話圍住佢踢仲好餵佢食雞胸就得
Erik ten Hag has a very good relationship with the Manchester United squad. He’s taking care of the players the best way possible. #MUFC [@FabrizioRomano]
所以咪撚信咩更衣室有問題
輸幾場啲媒體又開始造新聞搞事
乒乓蛇出哂名柒
乜撚野80分攻中我笑到而家
2024都就黎到
仲有面皮話靠朗狗
條白卡on9開咪認真
亂咁咬人都仲未人道毁滅
靠朗上年前10都未必有
牙朗連沙特聯都踢唔掂
何以見得圍著牙朗短炒兩年成績會好?

好想了解下你嘅真知灼見
大佬,pepe 簽嗰陣係愛美麗教緊
阿迪達仲喺鏝城
想屈鳩阿仙奴都做下功課先啦
我法國其它球隊嘅球迷都幾鐘意芒post
咁記錯咗sorry
圍埋嚟睇笑話啫
如果要執著,咁當初就應該執著到尾,而非行到一半就換個唔知踢乜嘅教練
曼聯危機雪上加霜!開季受到內憂外患嘅「紅魔鬼」,歐聯前再爆出連串壞消息,右閘雲比沙卡上場聯賽受傷,據報情況嚴重,面臨缺陣2個月時間;有消息指曼聯輸畀白禮頓後,般奴費南迪斯等4名球星喺更衣室內爆發衝突,領隊坦哈格肯定好頭痕。

另一方面,曼聯名宿加利尼維利日前喺網上節目透露,坦哈格處理哈利馬古尼同查頓辛祖嘅方法,喺更衣室製造出裂痕:「馬古尼同查頓辛祖喺更衣室有幾受歡迎?馬古尼1年前仲係隊長,依家被排斥成4號、5號中堅,球會內部已有一啲不安同不穩問題,只係外面嘅人暫時未睇到。」

英國《太陽報》爆料,曼聯主場輸畀白禮頓賽後,更衣室曾出現激烈爭執,隊長般奴費南迪斯曾憤怒責難麥湯米尼表現,而雙中堅利辛度馬天尼斯同域陀連迪路夫亦互相指責對方防守表現,報道形容佢哋「情緒失控」。加利仔表示:「我哋唔知個裂痕有幾深,希望只係一時唔順,而唔係坦哈格重蹈摩連奴、尹戈爾、蘭歷克佢哋嘅覆轍。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞