[堅定不移支持坦] 嫚聯 x 基達菲 終極FF未來吹水區 [2439]

1001 回覆
48 Like 20 Dislike
The Manchester United recruitment team don’t think Sofyan Amrabat will succeed in England. He is an Erik ten Hag target. #MUFC [@Muppetiers]

今季可以證明梅狗團隊同坦邊個眼光差
如果安拉拔最後係成功,曼聯嘅recruitment不如執柒咗佢算,喺度都係負作用
之後福狗就會拎黑人黎做擋箭牌
LIHKG Manchester United fans don’t think Mason Mount will succeed in Manchester United. He is an Erik ten Hag target. #MUFC [@lihkg]
Sancho都咁樣傳過畀馬tap in啦
廢囉

水祖呢樣野肯定好過福啦 係人都知
但水狗走唔到呢個位 起碼輸三個身位
唔係常規主力係講今季定上季先

Steele 都計埋咁老撚套?
所以坦抵屌係呢個位
上場輸比阿都算
打半力白禮頓 成場除左頭20分鐘 之後都毫無優勢
比人入左一球都無相應調整
三球都輸差唔多嘅位

唔係話唔比時間唔比機會
咁都要比人睇到有轉變先得架
買完一堆人 隊波都係等般福有態先贏到
佢會唔會覆
中醫又執口水尾?
中醫之流差唔多啦
steele踢撚走埋robert sanchez都唔計正選龍
v hecke都出左好幾場又唔計
相對咁講 前面無個識控波
正如出面會話Malacia 係曼左閘主力一樣咁on9
睇近5至10年呢班recruitment team一早要炒曬啦
啫係坦宜家同躝處境有啲似,係一個腐化左嘅系統入面對住成班老屎窟行改革。
5場出3場 未夠8成 唔計正選

上季出得幾場 唔係正選
??唔明你想表達啲咩
我見佢開長好多時冇人交焗住踢上去
6號位現位拎波再推上去個能力唔𨶙掂
其實福個人表現已經好過前幾季好多 佢依家打翼嘅話好少係咁推入中間扭失
不過佢最未一傳嘅decision making 真係完全唔掂 完全幫唔到隊波 又成日獨食自己射
關你撚事咩on9仔 非曼就死返出去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞