[月經] iOS集中討論區 (235) 9月22日門市先有實機

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
好似真係幾正咁
希望22號送貨,23號出街有得用
edwin TQQQ

仲係第一代
得USBC同adaptive就改新名
會俾人屌.
loseless又要配Vision Pro
下次加返幾個新功能先叫新名
其實只要有開HDR video
後期要grade HLG已經舒服過以前好多
ProRes最大問題係file size
Lighting得USB 2.0你真係錄埋我嗰份
iPad雖然有TB4 但係揸住部iPad拍片又係反智
其實都有magesfe, 係咪應該出到iphone 叉airpods 可以背對背叉
隔左5年再用返iphone
想問買air pods pro2 定 sony xm5?
我都有用緊,去旅行用好方便

但叉電果陣部機都係會好熱

我用過Belkin舊款3合1「即係唔support Apple watch快叉果隻」冇咁熱
的確有諗過呢個想法 但係仲考慮緊
其實係會放係唔同既位 如果要共用同一個火牛
可能要兩條2米線先夠長 (本身我有Plan買一條2米線For Notebook叉電)
用親iPhone都多數vlog / interview / live形式,或者最多B roll,製完色唔係離晒罩就OK
iPad個後cam我一路都當佢主力俾AR用,拍片影相都係工作性質紀錄嘢多
???
有咩好評測
除咗轉咗usbc唔係一撚樣咩
用撚左超過半年
你真大擔
其實上台來講 邊間最抵玩?

反正電話就來到期 點都要上台
巴打都買左blue
未試過藍色又好似幾靚咁
佢主要講返ios17嘅更新
擔乜鳩
對唔住巴打,你真大膽
師兄 我考慮緊買唔買Belkin果隻舊款
你覺得好唔好用?定係等佢出新嘅support埋apple watch快叉好過?
本身有xm4係手
Xm5同airpods pro揀咗後者
Xm5可以等睇定啲先買,呢家都有啲災情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞