[月經] iOS集中討論區 (235) 9月22日門市先有實機

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我就係要呢啲
應該淨係幫你部舊機變做Gift Card
想問如果我apple store買果陣係一半agc一半碌咭,我同時trade in既話我二手機放既價錢係會退落我credit card定係都係退返agc俾我?
Agc
我今朝6點幾先收到
不過app 一早睇到個order, email 都無咩緊要
要等一個月
師兄 想問下你熟唔熟Belkin果隻3-in-1 MagSafe叉電架? 見佢15W想入手 唔知好唔好用 同埋好似出左好耐
Ego pro-mini 都消防員?
覺得momax仲衰過消防員嗰啲
https://hk.finance.yahoo.com/news/無線行動電源自燃-momax指純屬個別事件-100054543.html

又有行動電源自焚事件,今次出事是香港廠商的MOMAX iPower AIR 無線版的行動電源。事件發生在4月10日晚上10點半,吳小姐在屋企發現桌上行動電源不斷冒出白煙,立即將其棄置於屋外的走廊上,3分鐘後停止冒煙,發現行動電源已燒至焦黑,外殼完全扭曲。但又怕再次發生爆炸,故將其置於垃圾房,到第2日5點方查看電源,發現已嚴重燒燬。
Me 2 🤡
Momax同ego根本同級
上次airpod pro升級magsafe 充電盒有apple care 都唔可以換,想換usb c 盒
幾時先獨立出個typec盒仔俾人買
Lightning 盒點處理
Verbatim 有隻百二蚊 2個Type C output 又有GaN
Total 60W 用緊覺得幾好
其實個耳機都有唔同啦
換個盒都唔係一樣
呢個channel 幾正 成日睇佢YouTube
粒cube靚仔d
(準備入手
xpower係貼牌嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞