[月經] iOS集中討論區 (235) 9月22日門市先有實機

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
最憎睇佢少少野都講到勁誇張
等睇九妹同鍾文澤
好啜手?
平民卡嚟講就滙豐red?

滙豐卡用apple pay買iphone有最高6%回贈(上限400蚊),另外red每個月有4%網上購物回贈,當你買部1萬蚊iPhone就有800蚊回贈

有錯請指正
Anker果兩個應該都係for你旅行用
Belkin咁大舊本身原意就係設計比你放屋企
15號8點半嘅order 今朝7點先有email
覺得啜手係優點,唔怕跣
最介意係黐塵、黐油
感覺好污糟
自用等誠哥貨好過 朝早10點捕佢個網 鬥快搶
一樣15號8半,而家仲未有email
佢會預先打畀你㗎嘛,冇人可以叫佢擇日再送?
13pro再戰一年
係,我係指如果miss 咗要等到放完假星期二最快
心急
唔該哂師兄
我見上面有師兄話用Ego=想見消防員
但亦有朋友用緊 feedback唔錯 所以仲考慮緊
iphone 換type C 直接帶起typeb C 火牛銷量咁款,笑死
我自己belkin , Oem 產品 , V 牌都用過,壞嘅係belkin
所以其實呢d 嘢都係撞手神
有冇手足用緊chargeASAP既zeus
想請問下比較14pro同15
大家都係同一粒UCORE數都一樣
電池量應該係15仲多少少
個MON又一樣
咁點解官網寫14pro睇片係有23個鐘但15得20個鐘反而14pro仲會多3粒鐘??
原來我都今朝7點半收到email
因為14pro 係promotion
唔止可以高Hz
都可以低到1Hz
一般睇片如果30fps pro會降Hz 慳電
或者你睇文字,圖片停咗喺度,佢就1Hz
非pro 就固定60Hz

好似係
因為Pro機係勁啲
大陸人用"華為口"騎撚劫咗type c 頭添
見到都想嘔
13 pro max 升15 pro max了
Type C 3nm chip 鈦合金邊 輕啲 Action Button 5倍鏡
剩係type c已經9衝 可以長用了
好多純iphone用家未用過type c
真係會信有呢啲「iPhone專用type c線/牛」
大陸人當其他非支牌廠死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞