[月經] iOS集中討論區 (235) 9月22日門市先有實機

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
著火
條女水浸見到消防員喎
去邊到買?
其實anker cube都包埋typec頭嘅火牛
仲要買多個?
你又岩wor
想問呢隻做iphone充電(有時要同時充兩部)實惠好用?Or有其他推介?謝謝
https://www.fortress.com.hk/zt/product/wch013my-65w-dual-usb-c-gan-wall-charger/p/BP_12696244
spigen最平嗰隻軟殼,簡簡單單摸落又舒服唔吉手
12嗰陣試過早半個鐘去
今次都打算早半個鐘
1. 有遲冇早
2. 可以
難清潔
其實我好耐都沒買手機配件 想趁今次機會一次過整好For公司同屋企用

Anker Cube就放係公司用黎叉電話&Airpods Pro
Ego MagFold3 in 1放係屋企叉電話 (本身只包線沒包火牛,所以應該要買一個Belkin 30W左右既Type C火牛)
另外買一個火牛+線For屋企部Notebook轉用PD叉電用 (100W左右)
iphone呢
就話今年未見佢
有冇巴打狗衝IOS17
其實唔意外
14 Pro同M2 iPad Pro都係咁樣鎖
要4K ProRes焗你256GB起跳
然而用咗成年都冇開過ProRes
已衝一個月
我因為拍片都會用雲台,焗用第三方app,唔支援ProRes anyway,所以都係一次都無用過
用iPhone拍野,水平穩定同收音嗰d野仲緊要過畫質/後製color grade
係咪今晚1am
點解iPhone冇ldac
到而家都唔明點解隻pod唔改名
叫new airpods pro 2都好呀
講色水iphone 真係好麻麻
勁加sharpness
所有嘢乾𨶙哂咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞