[月經] iOS集中討論區 (235) 9月22日門市先有實機

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
得95折
有無人會買蘋果35w雙usbc + travel kit
定BOOST↑CHARGE 65w

利申:成日出國+ 最多係ipad pro + iphone 15 pro max
睇中anker 3in1 cube
好似好靚又方便

唔知好無用
我見YouTube testing 15w果d都係四個幾鐘差完,分別不大不過我驚買完下年就出30w充電成舊又變電子垃圾
等BF 買
Ego
EGO有隻三合一不知幾正
但呢度唔推介
我就用左年幾兩年好滿意
下年嘅野邊諗得咁多

而家用緊11pro 終於換機想玩magsafe
諗住都係瞓覺擺底叉過夜
所以時間長d又唔怕
就係#446個回覆
仲要可以同時叉晒三個device
Belkin落得錶同電話就無位放埋airpod
EGO係唔係無mfm?

但用落唔覺有咩問題
話說呢D無線charger係咪可以差埋第二d牌子既耳機,定一定只可以airpod
應該係qi standard 就可以
今水佢cut左白色,呢下刀法好絕
但我又唔明點解粒掣又無甩色
係邊緣甩
Choetech T575-F
有線快充實際最高唔係去到27-30W咩?
如果apps已轉processing
但又收唔到email 係咪正常?
支援快速充電: 以 20W 或更高功率的電源轉換器 (可單獨購買) 充電約 30 分鐘¹⁵,可獲多達 50% 電量

20W係官網寫叉電30分鐘嘅測試數據用嘅功率,而唔係最高20W,之前都係咁寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞