[月經] iOS集中討論區 (235) 9月22日門市先有實機

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
終於加得返張單落我id到
5x啲光摺左幾次先入sensor,低光環境真係觀望態度
3x室內都已經用唔到,5x新sensor室內就用到?
回400$ 其實非Red 卡都得

一張卡食到一次
Mac翻新機好似唔多抵買
係額外400, 本身4%加400
BTW,邊張卡?
白金或者signature都可以
我原本首選黑鈦,但用咗好多年黑
所以轉咗藍鈦
HSBC Apple呢個Promotion 喺Reward 登記係所有HSBC 卡都登記得

唔限Red,所以Red 爆左$400 就轉另一張食
如果五個舊牛可以換一個新20W牛
我可以換幾個
仲等緊kaiboard 更新
依家home screen 一拉落黎search 野會成個畫面郁唔到
power 掣都冇反應 要等十幾秒

原本以為係os beta 既問題
但用D app 內既search 功能都間唔中會有
可能12 pro cut牛但減價
所以我對於cut牛冇咩意見

反而普通版依家成$7000部真係好貴
拎黎插餵狗水機一流
仲要理論上7000買緊上年既機
除左back to school, 佢85折已經好抵
全世界都加價,apple 加得早咗同多咗
佢今年冇加價已經佛心
想睇fine-woven case實物,門市有無得睇
400蚊上限係所有卡夾埋,唔係每張卡有400喎
收到
本身用訪客訂咗部pickup
個姓氏錯撚咗,我屌
明明我買嗰陣係有入岩,拎唔撚到要罰15%

今日link返張單去apple id, 終於show返岩個名
嚇死我 屌佢老尾
買左2TB T7 比pro max 旅行影相拍片用
國絲覺得今代15同15 pro,係咪15 pro更值得買?
啱啱打咗去apple
搵得返個order no.
叫做可以加得返apple id
依加仲有邊度有得買番14pro
我不嬲都用apple id 買 都睇到訂單狀況,係擔心佢con唔confirm姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞