[月經] iOS集中討論區 (235) 9月22日門市先有實機

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有冇推薦
belkin WCH013myWH
叉埋mac都得
199扺到爆
有無人仲未收到email?
之前啲post已經見過幾件話得iPhone,冇iPad、MacBook

屋企冇type C
明明係加速Apple發展portless

依家type C冇mfi喎
都係,但另一方面Apple要分啲人手去轉usb-c
如果啲時間攞嚟研究portless咪再有效率啲
想知之後如果門市walkin trade in係咪用唔到applepay 要借人地部機
今晚幾點有新iOS 17 更新?
睇下apple 後續會唔會出啲新type c 配件(唔係講原本L 轉C果啲)就知佢有冇俾effort 落type c
都唔知咩事
上面話好似凌晨一點
我改咗地址佢send咗呢個畀我
ipad mini6果條type c同iphone 15 pro配果條其實係咪一樣?
我覺得唔會有
頂多幾年後俾埋TB3/4
但都係zero effort嘅upgrade
想知經apple trade in 係咪錢一定係退翻落apple gift card 冇得退落credit card?
買機時有剔trade in就退落你俾錢嘅方法
事後先trade就一定係gift card
想問下我買咗icloud 2TB
有300幾GB二萬幾張相同片
要幾耐upload得晒
以家呢個階段應該買 14 pro 定15?
有排....插住佢過夜唔洗理
我都估佢係想直接port-less
今次真係被強姦式上type c
無筆值限制買15PRO15傻鳩60HZ,14PRO又唔係平好多
無計
Apple又未夠威力可以串到即刻portless
同時lightning又冇develop過咩生態值得人留戀
所以好多人都覺得EU今次做得啱
好似唔一樣 15個條唔係環保膠SPEC就應該一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞