香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #23

811 回覆
7 Like 7 Dislike
今個月真係唔知去邊條院線睇戲好
英記VIP $60一張
M記派咗6張$45戲飛券
嘉記繼續周三$40
影記繼續周一$40
CC又要盡快用晒D分
用晒啲分>vip/coupon>本身有優惠嘅
重點係6月冇乜新片上
尋晚睇詭異之家都掙扎咗好耐去幫趁嘉記$40電定係M記用$45 coupon定CC清分好(仲夠分換4張)
最後衡量埋開場時間揀咗M記
新片都唔少但冇乜邊套話係必睇
今個星期只係得套馬拉片有d興趣,52Hz之前又睇咗
2024年新片上映時間 更新至 6.6.2024
Source: 各院線網頁即將上映資料
(如有錯漏歡迎更正

6月6日
52赫茲的鯨魚們
The Watchers (窺探者)
Sheriff: Narko Integriti (警長:捉內鬼)
Bad Boys: Ride or Die (重案夢幻重組再重組)
Someday We'll Tell Each Other Everything (熾火年華)

6月13日
全職乖孫
談判專家

6月20日
Robot Dreams (汪汪夢裡人)
維和防暴隊

6月22日
The Garfield Movie (加菲貓:勇闖世界)

6月27日
長夜盡頭的微光
A Quiet Place: Day One (無聲絕境外傳:首襲日)

6月29日
Despicable Me 4 (壞蛋獎門人4)

7月4日
公開試當真

7月5日
海關戰線

7月11日
Inside Out 2 (玩轉腦朋友2)
Fly Me to the Moon (全謊位登月)

7月17日
Twisters (龍捲風)

7月18日
名偵探柯南 100萬美元的五稜星

7月24日
Deadpool & Wolverine (死侍與狼人)

7月25日
La chimera (盜墓奇美拉)

8月1日
電影多啦A夢:大雄之地球交響樂
劇場版 賽馬娘Pretty Derby:新時代之門

8月8日
It Ends With Us (痛愛完成式)

8月9日
蠟筆小新劇場版:我們的恐龍日記

8月15日
Alien: Romulus (異形:羅穆盧斯)

9月5日
Beetlejuice Beetlejuice (嘩鬼家族BEETLEJUICE)

9月19日
Wolfs (孤狼同謀)
Transformers One (變形金剛初始篇)

10月1日
The Wild Robot (荒野機械人)

10月3日
Joker: Folie à Deux (小丑:雙瘋)

10月24日
Venom: The Last Dance (毒魔:終極一舞)

11月28日
Wicked (魔法壞女巫)

12月5日
Moana 2 (魔海奇緣2)

12月19日
Mufasa: The Lion King (獅子王:木法沙)
好少場次
係,CC就係衰在開22:50咁夜,唔係的話就一早用分換咗佢飛
六月少戲到
有冇人睇左The Watchers (窺探者)?
MCL用3百幾分換左星期日會員場次,希望唔係伏
https://www.instagram.com/p/C78eKNKPi_k/

估唔到唔係香港環球做返發行
很抱歉,此頁面無法使用。
你點擊的連結可能發生故障,或該頁面已遭移除。
呢排無戲到

上返微笑與夏溫
係咪見呢輪邊佑錫紅先上返
呢期紅咩?無睇韓劇
紅到癲咗
最紅佢
係呀
背着善宰跑紅到
都唔靚仔,普通韓仔樣
係咪套劇啲人設好暖男好冧女先咁紅?

利申:無睇
我都冇睇,但愛情韓劇個個男主角都係咁,好悶
聽聞有人4d到死咗
聽聞有人4d到賴屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞