香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #23

561 回覆
5 Like 6 Dislike
9月9日起至10月31日(9月29日至10月1日放映場次除外)

嘉禾院線全線戲院星期一至日每晚9點後同逢星期三全日
2D電影票價劃一$40*
IMAX / D-BOX / the sky Vivo (尊尚影院)票價劃一$80
抵過百記
係七月返歸,但只得導演單拖謝票
(利申入場睇咗)
M記啦
區區有戲院呢區仲未插到旗
有冇人睇左威尼斯謀殺案?
值得入場嗎
Emperor Cinemas 英皇戲院
9PM Night Fever優惠
🌙9月14日(四)起 |星期一至日| 夜晚9點後
🌙正價2D、IMAX戲票及貴賓影院the CORONET夜晚9點起場次為早場優惠價
🌙小食套餐8折優惠
📍全線香港英皇戲院
👉🏻365日網上買飛免手續費!撲飛:https://tinyurl.com/EmperorTicketing
*購買較長片長之電影或與發行商有特別協議之電影須付附加費。
*以上優惠不適用於優先場、特別場、電影節及與片主有特別協議之電影,不可與其他優惠同時使用。
*VIP會員購票可享額外9折優惠。
*優惠受條款及細則約束:https://tinyurl.com/9PMNIGHTFEVER
*如有任何爭議,英皇戲院保留最終決定權。
早場價貴過人地但免手續費,一來一回又係差唔多

你肯定佢地真係"朋友"?
真係魔戒IMAX馬拉松

英皇戲院獨家❗️王者歸來 ‼️ IMAX 首度亮相❗️
謎底依家揭曉🥰答案就喺呢度~
無錯!奇幻史詩傳奇《魔戒三部曲》💍🧝‍♂️將會重返大銀幕!
仲要係以全新4K重製IMAX版本🤩隆重登陸英皇戲院(尖沙咀iSQUARE)!
《魔戒》IMAX版第一次喺香港上映,你準備好未?
終於可以話畀粉絲知啦!率先打響頭炮嘅就係9月23日(六)嘅「魔戒三部曲馬拉松」🎉
挑戰一日喺巨幕煲晒三集LOTR,仲會有海量福利畀大家🎁機會難得!
密切留意我哋IG & FB聽晚嘅預售消息~
你話你係 #魔戒迷,就一定要一齊嚟挑戰🔥打卡認證! (小編到時要見到話一定嚟嘅咁多位啊!👀)
P.S. 唔使擔心,香港同澳門嘅正場消息會再公布~即刻Follow我哋就唔會錯過任何消息😌
可惜23號唔得閒
加長版?
Friend
阿師兄 戲院直接同IMAX攞片咩?
區區有戲院
前排有人放風戲院日以為又有得搶飛,原來得半價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞