泰國旅遊討論區(10)

998 回覆
8 Like 4 Dislike
反而唔明 grab 有曬車牌 司機資料 都可以吹到kk園
dmk好處係人少啲
入境會快啲
有冇人試過去曼谷留幾日再去蘇梅島咁玩
係機場唱錢個rate仲差過香港啲銀行
如果商場或大鋪買野直接碌visa/master仲好
機鐵45銖直達曼谷市中心
只需40分鐘

驚俾人賣去kk園既話請去日本 唔好去泰國
我上個月直頭俾個grab司機車左去kk園 跟手洗左幾十萬港紙先番到嚟香港
咁我試吓機鐵先
平靚正
聽講 superrich唱錢唔差 真唔真?
SUPERRICH個RATE係會比當地銀行高, 不過唔好好似我見過D傻仔咁係機場間SUPERRICH排哂長龍但隔離果間個RATE一樣但冇人排, 個個只係聽講RATE高就盲目地排其他望都唔望下
我睇電視香港有白衣人添

下載superrich個app可以睇到每間鋪既匯率
水門總店同the market個rate係最好
superrich有橙色同綠色
兩間都ok的
之前機場換 3間一樣
Hello 各位巴打
想請問有冇人去過曼谷Safari World ?
5日4夜 大覺覺得值唔值得放一日時間去玩?
有冇師兄教點book 5個人 copper buffet 1359個餐,而家人數剩係可以揀雙數,揀唔到單數
朋你老母咩,個個都朋友個朋友
上網睇係訂左4人先,再用line 講要加人數,full pay完, 再 inform 2個booking id ,係咪咁做
✅Book through the link only.
✅Book a new price starting at 1359 and up.

1. Reserve an even number (2 / 4 / 6 people)👫
🔴https://bit.ly/2WyqCfY 🔴

2. Reserve an odd number (1 / 3 / 5 people)🕴
🔴 http://bit.ly/2WM28zY 🔴
唔該師兄
你老母閪呀on9
你自己去?定同屋企人去?
細路仔玩會幾開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞