泰國旅遊討論區(10)

998 回覆
8 Like 4 Dislike
去7-11買杯咖啡諗住試吓,都唔得
廢撚到
總有啲人唔識嘅
或者錢多唔care,最緊要方便
係咪要更新app?
All updated
又話今日開始嘅
今日開始,但冇話100%用到
等睇匯率
用都用唔到
八仔app多左樣野你scan 人
但要business account
夜市推車仔嘅individual account 唔得

好似係
渣打無份
咁大個仔未去過泰國旅行
今個聖誕打算去一次
旺季黎講 3千來回 坐泰國國際航空 算唔算平
聖誕仲要泰航 ok啦
小販檔多係個人code唔會用到,大鋪就簽卡啦,所以成壇嘢整嚟都廢嘅
請問有冇人試過草球、熱石按摩?想知舒服嗎?草球係唔係只係壓下壓下,熱石係唔係只係放係身上面?定係Oil Massage比較舒服?

香薰按摩Aromatherapy Massage和Oil Massage有咩分別?係唔係只係香薰油香啲既分別?

因為未按過草球、熱石,問題白痴請見諒!
八達通app 都可以用promptpay
草藥球每次都熱撚到仆街 好似會燒傷咁
有無巴絲介紹下包車下年去泰國要包車去玩
睇你想唔想試新野!我草球同熱石都做過,我受得到個種熱力feel 雖然好似燒傷feel但好關個師傅手勢,通常佢會比你試下個溫度o唔ok先做,佢地會即時整返凍啲啲!草球/熱石通常會跟oil massage一齊做,當然係oil massage+草球/熱石!oil massage+草球,你會推完油後佢會再用草球幫你按,你當有草藥既按,有功能性囉因為加左草球。熱石通常最後幫你熱敷背隻再鋪毛巾係面令成個背隻鬆啲我兩隻都玩,都好好瞓
香薰同oil 兩者無乜分別嫁炸睇鋪頭會唔會好注重啲油囉以我理解,有錯可補充
泰航平時都要2000以上
btw佢個飛機餐咖哩好好食
草藥球印下印下嘥9氣
比啲唔鍾意按摩/唔受得力嘅人就岩

Aroma有香味,Oil係jojoba,almond嗰啲油

熱石佢會用石幫你推油,好似oil massage咁按摩,不過少熱,但係舒服的
呢個我最like,本身運動多周身繃緊
多謝詳細介紹,我而家了解多啲啦!我諗我應該都會試一次草球/熱石按摩!
你記得隔日試怕你受唔到個種熱feel
有無師兄試過正宗抓龍筋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞