泰國旅遊討論區(10)

998 回覆
8 Like 4 Dislike
個個po都係兒登仔純文字討論鳩up
因為有啲人講到係依到叫人去嘅係kk園打手
我會諗旅行都搞 仲要lihkg?唔係掛
但又會諗佢地咁屈人又冇著數 唔想人去泰國?
跟住就十萬個問號
不過都係上連燈勿認真 可能我太認真
而家d00後兒登仔淨係識跟人口水尾人講佢又講以為好風趣搞笑
笑多幾句kk園智商稅對佢地無損失又無傷害
事實仲係中學生根本連出國既能力都無
出面post留言個班
都唔知有幾多個人係真係去過泰國啦
個個人講佢又講
我係KK園事件之前冇去過泰國
有KK園之後先第一次去, 都覺得冇乜野
佢地根本冇去過泰國, 人講佢地又講, 冇責任架嘛
付款時顯示的價格包括所有政府及機場稅項/收費/費用,航空公司附加費 及 客運燃油附加費 (不包括政府 或機場於辦理登機手續時所徵收的費用) (“附加費”)。 退票時,如適用,香港機場安檢費,香港機場離境稅及香港機場建設費將獲退還且不收取行政費用。
"付款時顯示的價格", 你click入去就會計稅, 3張BKK來回要7千幾蚊
真係唔好去 入左出唔返 soi 23 d小店 拉住你唔比出去
想問吓由曼谷機場去羅勇 call grab定係klook book車會比較好
早幾年咪又係同一班傻鳩見棋靈王就洗鮑姐版
唔敢去所以唔去一d問題都冇
但係入黎踢竇用意係咩
kk園打手引人去?
我唔係KK園區打手既話你死全家,不得好死個隻
係唔係都好,你都要死全家,死前百病纏身不得善終
佢全家都仆街黎
先生到咁既仔出黎呃人
成日同人講泰國無事 但兩日前先有單市區商場槍戰
kk園報哂新聞有捉遊客佢地當無事發生
book 定啦,3個鐘車程未必有人會接
香港斬人 咁香港仲安唔安全???
我冇呃人既話你都死埋全家
冇證據就屈人係KK園打手
搏唔到就係到吠
有種咪去機場到屌d航空公司做咩要開往來泰國既航班囉,記得屌完航空公司就逐個旅客屌佢地做咩仲要去泰國
鑽石山咪仲恐怖 插幾十刀就實死 中一兩飛都仲可能唔使死
屋企張床要人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞