泰國旅遊討論區(10)

998 回覆
8 Like 4 Dislike
有冇一單真係捉遊客又fact check左既新聞呀
人講你又講
其實邊有遊客畀人捉,唔通睇樣可以分到國籍同知佢有潛質做詐騙?事實上出返嚟啲人都係見成咗份工而去返工.
你分清入左kk園班人係自願上釣既所謂遊客
定真係純玩既遊客先啦
後者真係未見過有fc過既新聞
咁多單都係比朋友呃過去或者貪心以為有荀工
咁你又有無fact check呀? 又咪得個講字 睇新聞呢d二手資料 挑 叫人fc自己又係讀新聞
唔通信你朋友個朋友講既野?
保安局係咁講嘅,你唔問鄧炳強fact check咗未?
淨係想有女陪下飲下酒 係咪去nana/ cow boy 就得 定有冇其他
危險!泰國淪中轉站 恐把人運到殘暴園區:非必要別去
https://lih.kg/3519317
[泰國好安全] 港人包車遭泰警截停欲帶走 一家五口遊曼谷惹勒索驚魂
https://lih.kg/3520509
BKK兩間outlet (Central Village、Siam Premium) 會推薦邊間?
同埋有冇人知outlet有冇得寄存喼?
想請教下 有冇酒店近terminal 21或四面佛
樓下有7-11,房內有浴缸嘅酒店推薦
想大約 $500內一晚左右
咁多要求應該得民宿滿足到你
有,喺勝利紀念碑嗰個站.
Phrom phong ibis or mercure
Arte Hotel?
好似都要行一段路

多謝 但我睇trip.com lbis好似冇浴缸
要行冇咩所謂 但睇trip.com呢間都好似冇浴缸
咦!原來有浴缸
唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞