【先安內後攘外】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCXCII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
冇包大哥呢幾場條後防柒撚到 仲話賣打強隊已經畀人456咗
80m收返成本算喇
我廠唔做黑店
打埋雙教練得唔得
雖然話今季只係打咗三場波,但係已經覺得球隊好唔掂,不只覺得唔單止冠軍無望,可能要入前四都有一定難度,以現時個排陣,對住前列球隊有機會大敗,真係有啲灰心,唔想再跟進球隊嘅成績,同上季比較有很大強烈對比,上季球隊每場波我都好高興去觀看和打氣,亦都有信心一定會贏,就算上季尾連連失分,但都繼續對球隊打氣,最後得到第二名已經好滿意。
但今季開賽幾塲之後,看見這個陣容播成績,覺得非常之失落,唔係話場場波都要大勝,但覺得球員們打通非常辛苦,亦達不到預期結果,以上只是個人意見,請各位師兄見諒,希望球隊以後可以振奮起來,取得好成績。

入古希
我覺得還好啦,係阿傻唔掂姐
無哂topic
奧哥成場上晒頭起腳
6號位,硬度:飯>派先係重點
飯踢左8就會出現佢用half space skillset未必適合嘅問題
對比用傻用法拉都可以壓到上翼位嚟幫,用飯就未見到佢有咁嘅能力
而且同時派單6又會出現被針對嘅局面

派+飯雙6,前面少咗個左8,就兩個派牌,會出現對方low block我地就外圍猜,俾人斷到就食正獌嗰範
如果作客,獌真係fit到仆街,都仲可能講得通
主場無理由唔諗攻
派飯奧係打曼城先要用
其他隊根本唔需要用依個陣犧牲進攻能力
係咪崩盤喇?
我估嘅
佢回俾馬天原地嗰球發生前,連續幾次馬天一係唔傳射失,一係就俾球直到直接落底線嘅波傻,而傻之前尚算正常,突然彈球完全無想法嘅波,再之後彈俾飯又係唔知做乜鳩
有一球雖然詐糊但入到喎
沙地正選?
有球射到巴丁都屌
唔好阻包大人發達啦
Https://twitter.com/SkySportsPL/status/1696132395051765864

呢啲唔係咩新鮮蘿蔔皮都要60 M
There should be movements on the tracks for Nicolas Pepe leading to Saudi and Germany in the next few days. [Foot mercato via Sport Witness]
Nicolas Pepe has ruled out a move to Turkey and has other options to pick his next destination.
Kai太大壓力了
諗起周柏豪上場助攻俾夏蘭嗰球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞