【先安內後攘外】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCXCII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Unless Arsenal give me up
簡單啲嚟講 左邊 inverted 嗰時 Ben White RB 做到嘢,但右邊 inverted 嗰時 Kiwi 冇撚用

Timber + 冨都冇得用時左邊進攻伏撚到仆街
Esr個身體狀況咁唔覺佢會賣到60m,用其他球會角度諗,買mount就算廢極都可以擺個人上場鳩跑,esr就算再勁咁玻璃買嚟做乜?仲要mount international experience>>>> esr,唔係話esr廢過mount,佢咁玻璃嘅話就算幾勁都冇用
👍
Timber先係達叔嘅key man
而家咁睇其實個 concept 無錯, 佢只係砌多一個 inverted fullback 嘅 form 出嚟, 從而減少冇咗真高就崩盤嘅情況

但 LB 我諗起碼要係冨咁上到去,Kiwi 上場完全做唔到
死全家啦
去邊啊Do姐丨鄭裕玲爆林家謙似色狼
https://lih.kg/3484027

強哥
点解?
前提係俾左機會先有得叫唔啱
英人+hg 位點都係重要
而家係唔到佢話事
唔好信啲鳩噏新聞啦
社區盾落過場 狀態其實唔差
屌終於明白晒成壇嘢 不過 Timber 傷撚咗
一直都話上場最大問題係奇異果 搞死埋巴丁
但冨上到去出到波?
佢都係得個守波頸
進攻同猜傳好似都係同kiwi差唔多
T0 news
出唔起錢咪唔放,反正人工又唔係貴又唔係等錢洗又唔係要清quota,ching以為家下隊波好多home grown register?
呢個亦都係出包大人都解決唔到 冇 Timber, 冨又紅牌先係問題
佢上前助攻力一定好撚過 Kiwi,好撚肯定

上場水晶宮配合點都好過 Kiwi

Kiwi 只係一個中堅後備角色,暫時一定唔可以拎嚟做 LB
唔係踢得一般咋咩?
唔夠人
仲賣?
我淨係記得佢對摩納哥嗰場廢到癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞